Přejít k hlavnímu obsahu

Minela jako hrom! Hráč si neuvědomil vzácnost svého skinu, přišel o víc než milion

24. 6. 2022 | 17:36 Counter-Strike 2 Zajímavost
O nepříjemně vysokou částku přišel nedávno jeden neznalý hráč CS:GO. Když prodával svůj extrémně vzácný skin, nezjistil si důležité faktory a teď už může jen hořce litovat.
Nomad Knife | Case Hardened
Nomad Knife | Case Hardened
Zdroj: broskins.com

Obecně se ví, že u skinů, tedy grafických vylepšováků zbraní, s názvem Case Hardened, je dbán velký ohled na přesnou hodnotu poškození a pattern. To je v tomto případě poměr mezi bílou a modrou barvu, který ve vzácných případech dokáže zněkolikanásobit klasickou cenu na Steam Marketu. Nejvíce je to vidět u nožů, přičemž nejhezčí je asi případ, kdy je celá zadní strana čepele v diamantově modrém provedení.

Právě takový kousek, konkrétně s patternem 577, měl ve svém inventáři na noži Nomad Knife i jeden vášnivý hráč. V minulých dnech se rozhodl, že skin prodá. Navštívil proto stránku Skinport, uviděl tam u ostatních nožů cenu kolem 300 eur, skin nabídl a během chvíle i prodal.

Radost z vydělaných peněz ale byla hořkosladká. Proč? Kdyby totiž během chvíle navštívil jiný externí web a zjistil reálnou hodnotu nože, padl by na kolena. Tyto kousky se totiž prodávají v přepočtu za 1,2 milionu českých korun!

O tom, kdo je teď v posledních dnech nejsmutnější z celé hráčské komunity, asi není třeba diskutovat.

Konkrétní nůž Nomad Knife | Case Hardened, který se prodal extrémně pod cenou
Konkrétní nůž Nomad Knife | Case Hardened, který se prodal extrémně pod cenou
Foto: Yoshiho CS:GO deníček
Štítky: skiny, nůž
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.