Přejít k hlavnímu obsahu

Cesta za obhajobou. Ovládne T9Laky druhý FIFA event od PLAYzone v řadě?

23. 6. 2022 | 21:10 EA SPORTS FC 24 Preview
V lednu ovládl Big Shock! COOL Pohár, teď je hlavním favoritem na vítězství ve WD_BLACK FIFA Cupu. Lukáš „T9Laky“ Pour je znovu ve formě a jde si pro triumf. Jen málokdo mu dokáže konkurovat. Získá plzeňský player další titul?
Lukáš "T9Laky" Pour
Lukáš "T9Laky" Pour
Zdroj: FCVP Esport

Během kvalifikačních bojů WD_BLACK FIFA Cupu byl dvakrát nejlepší, jednou se probojoval mezi nejlepší čtyři a celkově obsadil první místo. Dlouholetý reprezentant FCVP Esport Lukáš „T9Laky“ Pour se vrací do své vrcholné formy a míří za letošním druhým triumfem v turnajích od PLAYzone.

Sám Pour si ale svojí fazónou tak jistý není. „Nevím, jestli se cítím v dobré formě, trénovali jsme teď 2v2 hodně kvůli eNations a na individuální trénink jsem se dostal až v tomhle týdnu,“ vyjádřil se pro PLAYzone v rozhovoru, který vám v plném znění přineseme v pátek.

Jenže statistiky mluví jasně. Během čtyř turnajů, kterých se T9Laky zúčastnil, nastřádal úctyhodné statistiky. 27 vstřelených gólů, pouhých 12 obdržených. Nejlepší obrana ze všech zúčastněných a zároveň nejlepší +/− (+15). To zní jako slušná forma.

Bude to zajímavá podívaná. Dokáže někdo zastavit plzeňskou mašinu?

Víkendové zápasy budete moci sledovat na Twitch kanále PLAYzone. Programem vás bude provádět tradiční trojice Jakub „Kany“ Jícha, Filip „Koozy“ Lejček a Tomáš „Hateris“ Rys. Začínáme v sobotu ve 13:00.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).