Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo bude novou Tváří Twitche? Porotci vybrali deset vyvolených streamerů

25. 6. 2022 | 16:20 Zajímavost
Tvář Twitche se koná skoro každý rok. Co je jejím účelem? Dokázat platformě, že zrovna vy si zasloužíte pozornost ostatních. Vítězové minulých ročníků totiž zaznamenali dost silný nárůst sledujících. Kdo všechno bude o titul Tváře Twitche 2022 bojovat letos?
Tvář Twitche
Tvář Twitche
Zdroj: Madmonq

Tvář Twitche je na platformě vždy velkou událostí. Akce, kterou pořádá Madmonq, dává všem přihlášeným streamerům možnost zazářit. Ti úspěšní zaznamenali nárůst diváků, odběratelů a sledujících, nemluvě o pozornosti, kterou jim porota ve složení Agraelus, Czechcloud, Claina, Herdyn, Ducklock, Liveoliverr a zakladatel Madmonqu Michal Noga věnovali. Ze všech 440 soutěžících porota vybrala 10 nejlepších.

Zevrubným hodnocením poroty tak prošlo 5 streamerů a 5 streamerek. Finalisty tak jsou Aifumi, Avatar0fwar, DenisMen4c, ElbowCZ146, Fluffcz, himtheoldboy, IcetuberBBX0, Myzlivko, SpacemanCZ a XOKaja. A co na výběr říká samotný Madmonq?

Seznam se s našlapanou desítkou našich finalistů letošní #tvartwitche Porota trávila dny a noci (RIP spánek) na streamech, aby vybrala opravdu ty nejlepší z nejlepších, a tak se bude ve finále rozhodně na co těšit. Kdo oslní svým talentem, humorem nebo charisma a nasadí si na hlavu korunu pro krále letošního ročníku,
uvedl u videa Madmonq.

Pod videem se objevují naštvané reakce fanoušků, kteří si myslí, že někteří vybraní streameři by tam vůbec být neměli. Většina pak kritizuje styl hodnocení, kdy porotci nevěnovali dostatek času přihlášeným. Někteří přitom výběrem strávili nepřeberné množství hodin a o dobře odvedené práci nemůže být pochyb. Finále Tváře Twitche proběhne tuto neděli na kanále Madmonqu, kde se bude rozhodovat o absolutním vítězi.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.