Přejít k hlavnímu obsahu

ETL Cup: českou a slovenskou Clash Royale reprezentaci čeká další mezinárodní výzva!

24. 6. 2022 | 21:36 Clash Royale Zajímavost
Po kratší odmlce se na Clash Royale scénu vrací oblíbený druh turnaje – a to turnaj reprezentací jednotlivých států. Nechybí u toho ani česká a slovenská reprezentace. Jak vypadá jejich složení v roce 2022?
česká a slovenská CR reprezentace pro rok 2022
česká a slovenská CR reprezentace pro rok 2022
Zdroj: Reprezentační loga

Po roce se opět nejlepší hráči z Česka i Slovenska utkají s dalšími reprezentanty z jiných zemí na ETL Cupu. O českou výpravu se stále stará převážně Mafy(n), kterého letos doplnil Hunter. Na slovenské straně zůstalo vše při starém, vede ji tak opět Mr Black. Zajímavější jsou ale hráčské soupisky, ty se od minulého roku razantně změnily: 

Sestava české reprezentace
Sestava české reprezentace
Foto: ETL
Sestava slovenské reprezentace
Sestava slovenské reprezentace
Foto: ETL

Oba týmy poslal los do skupiny A. První zápas mají již za sebou, hned na úvod turnaje se v pondělí utkaly právě proti sobě, mohli jsme tak sledovat derby hráčů z tuzemské scény. Z výhry se nakonec radovali hráči české reprezentace. Dále je ve skupině čeká ještě 6 soupeřů: Maroko, Chile, Brazílie, Panama, Salvador a Peru (ženy). Oběma týmům přejeme hodně štěstí v jejich reprezentaci CZ/SK scény na mezinárodní scéně! Informace o tom, jak se jim v turnaji daří můžete sledovat na jejich Twitteru pro český tým a slovenský tým.

"Dneska zahodíme ega z lega stavím raketu, naposledy zamávám, směr na zombie planetu" -Fizi