Přejít k hlavnímu obsahu

Buffy supportů, nerfy junglerů a nové měsíční skiny. Takový je nový patch v League of Legends

Do League of Legends dorazily nové patch notes a přináší spousty změn. O něco horší budou Bel´Veth, Dr. Mundo a Zeri. Naopak buff dostali Amumu, Annie nebo Yorick.
Snow Moon Kayn
Snow Moon Kayn
Zdroj: Riot Games

Poslední patch notes do League of Legends nám nadělily především buffy toplanerů. Lepší na lince jsou rázem Irelia, Tahm Kench nebo Tryndamere. Naopak horší to mají Swain či Brand.

Zároveň si polepšily někteří na některé za supportů, naopak Bel´Veth, Viego a další dostali nerf.

Buffy

Po delší době si péči vývojářů z Riot Games vysloužil Amumu. Jeho Q stojí méně, na nejvyšší úrovni maximálně 50 many.

O něco lépe na tom je také Annie. Základní poškození na Q je sice stejné, bude ale lépe scalovat s AP. Víc tanky je i její medvídek Tibbers, který má o něco málo víc životů a větší odolnost proti magii.

Souhrn novinek z patch notes 12.12.
Souhrn novinek z patch notes 12.12.
Zdroj: Riot Games

Nerfy

Co se týká nerfů, oslabená byla, poměrně logicky, Bel´Veth. Nový jungler byl zkrátka moc silný. Co se týká základních statistik, šampion dostal o trochu větší dosah útoků a menší regeneraci životů. Její pasivní schopnost přestane růst na třinácté úrovni.

Nerf dostalo i W od Zeri, které má nyní menší základní poškození a hůře scaluje s AD i AP.

Další změny

Změny zasáhly i několik předmětů. Horší to mají příznivci Night Harvesteru, který se nyní staví za pomoci jiných předmětů. Dobře to nevypadá ani se Serpent´s Fang, Shadowflame a runa Predator.

Co se týká skinů, dočkali jsme se Snow Moon Caitlyn, Snow Moon Illaoi a Snow Moon Kayna. Spolu s nimi dorazil i Ashen Knight Pantheon.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.