Přejít k hlavnímu obsahu

Peníze a sláva čekají na vítěze. Kdo byl vybrán novou Tváří Twitche?

27. 6. 2022 | 15:49 Twitch
Společnost Madmonq uspořádala svůj další ročník Tváře Twitche. V minulém ročníku vyhrál LiveOliverr a vítězství si skutečně užíval. Nyní to samé čeká streamera Fluffcz, který byl podle poroty nejlepší ze 440 přihlášených streamerů. Vybrat jednoho jediného tak bylo extrémně náročné.
Tvář Twitche
Tvář Twitche
Zdroj: Madmonq

10 nejlepších streamerů, 7 porotců a obrovský žrout času. I tak by se dala popsat letošní Tvář Twitche. Do celé soutěže od Madmonqu se přihlásilo neuvěřitelných 440 tvůrců a do finále postoupilo jen 10 nejlepších. O vítězi se rozhodovalo v neděli, kdy se domácí Twitch elita potkala v kancelářích Madmonqu.

Okruh se v průběhu večera ztenčoval a před závěrečným vyhlášením bylo jasné, že stupně vítězů obsadí Fluffcz, HimTheOldBoy a XOKaja. Tři naprosto odlišní streameři, kteří do letošního ročníku Tváře Twitche dosahovali maximálně desítek diváků a jde tedy o velké nakopnutí jejich kariér. Vyhrát ale mohl jen jeden. Vítězem letošního ročníku se stává Fluffcz, který se sám označuje jako minulý teenager a budoucí senior.

Výherce Tváře Twitche
Výherce Tváře Twitche
Zdroj: Madmonq
Je nám ctí, že se do třetího ročník soutěže Tvář Twitche se přihlásilo přes 450 účastníků. Spoustu streamerů vyrostlo i desetinásobně a diváci si našli nové talenty. Ukazuje se, že Twitch není už jen o streamování her, ale i spousta dalšího zábavného obsahu, který si najde diváky. Jsme rádi, že spolu s Logitechem můžeme komunitě takto pomáhat. Gratulujeme vítězi, těším se na spolupráci a všem streamerům držíme palce,
uvedlo PR oddělení Madmonqu

„Děcka, my jsme vyhráli? Zdraví vás nový tvar Twitche,“ začal výherce svůj proslov s úsměvem na tváři. „Já jsem opravdu doufal, že vyhraje holka, a to nemyslím zle,“ dodal následně. Nebál se ale ani poděkovat všem: „Děkuju strašně moc všem, co tady s námi byli. Děkuju hrozně moc všem kamarádům, co mi to umožnili. Děkuji všem svým kolegům a všem, kdo se zúčastnili téhle akce.“ V ten moment jej na streamu odměnila i jeho žena, dle jeho slov už třetím letošním polibkem. I po vyhlášení tak zůstal svůj a nešel pro srandu daleko.

Fluff jako vítěz vyhrál spousty lákavých cen. Podívá se na TwitchCon do Amsterdamu, obdrží roční partnerství s Logitechem a chybět nemůže samozřejmě ani oficiální sponzoring od Madmonqu, takže nové Tvář Twitche ještě určitě uslyšíme. Jak nám v rozhovoru řekl výherce minulého ročníku Oliver, pro vítěze by teď měly nastat zlaté časy. Každý finalista je ale malým vítězem, tak uvidíme, jak toho nyní zúročí.

Štítky: MADMONQ
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.