Přejít k hlavnímu obsahu

Na nové mapě se ukrývá spousta tajemství, najdete je všechny?

27. 6. 2022 | 21:27 Warzone Zajímavost
V sérii Call of Duty už od nepaměti můžeme najít spousty tajemství a narážek. Nová sezóna Call of Duty: Warzone je tzv. easter eggy přímo prolezlá a nabízí trpělivým hráčům zajímavé odměny, které mohou pomoci k vítězství na nové mapě.
Call of Duty Warzone
Call of Duty Warzone
Zdroj: Activision

V Call of Duty: Warzone začíná čtvrtá sezóna a kromě battle passu vývojáři hráčům nadělili i novou mapu. Ta nese název Fortunes Keep a přináší spousty novinek. A zaplesá i nejedno srdce hledačů easter eggů. Tajemstvími a narážkami je totiž nová mapa prorostlá. Hráči zatím objevili pětici, která vám přidá i zajímavé bonusy.

Zombie Perk

Abyste objevili první velikonoční vajíčko, je potřeba dojít na hřbitov na mapě. V této lokaci najdete a zapálíte tři svíčky, poté najdete náhrobek, kde provedete legendární činnost ze série – Press F to pay respect. Poté, co tlačítko zmáčknete, se objevíe zombík, kterého musíte zabít. Snese hodně munice. Když ale padne, vypadnou z něj předměty, zbraně a další.

V Activisionu milují víno

Tento easter egg požaduje, abyste v jedné z v Terraces našli dvě láhve vína. Většinou je naleznete na stole, případě na poličce. Když je vezmete k hradním POI dveřím, bude vaším úkolem najít jídelní místnost v druhém patře. Až do místnosti dojdete, stačí položit láhve vína na stůl a najít knihovnu, kde se odemkly tajné dveře. Odměnou vám bude pár zbraní, peníze, zlatá sekera a štíty.

Předměty za peníze

Tohle je nejlehčí aktivita na vykonání, vzhledem k tomu, že už od začátku startujete s nějakými penězi. Každopádně, poté, co hráč dojde do lokace Winery, je jeho úkolem najít fontánu ve středu lokace. Když tak učiní, stačí k ní jen přijít a vhodit peníze. Je pak na hře, jestli vám dá peníze, nebo předmět. Je záhadou, jestli počet peněz, které vhodíte, nějak ovlivňuje raritu a množství odměn, které dostanete.

Fontána
Fontána
Zdroj: Warzone

Zapomenutý poklad

Dost jednoduchý je také následující easter egg. Protože se ale hráči dost často zaměřují na to, aby přežili, je dost možné, že ho spousta lidí mine. Tak jako tak, hráč musí najít lopatu (kterou lze sebrat na pláži či na hřbitově) a hledat hrbolek v písku. Až ho najde, stačí k němu jen přijít a poklad, který může obsahovat zbraně či předměty, vykopat. Na pláži je takových hrbolků více, a tak si k nějaké odměně může přijít hned několik týmů.

Šipky

V oblasti Town můžete najít hospodu, před kterou jsou házecí nože. Stačí jeden vzít, jít k terči a trefit se do středu. Po pravé straně se otevře tajná místnost a vydá vám své poklady. Patří mezi ně speciální nákres Red Room na SMG Milano, které bylo možné najít na Rebirth Islandu.

Jak poukázalo několik fanoušků, taková tajemství oživují hru a přidávají jí na zábavě. My nemůžeme, než souhlasit.

Už jste si ulovili velikonoční vajíčko?

Ano
0% (0 hlasů)
Ne
0% (0 hlasů)
Celkem hlasů: 0
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.