Přejít k hlavnímu obsahu

Závod o Monako je v plném proudu, přijď pochytit rady od profíka!

5. 7. 2022 | 21:00 Soutěž
V prvním červencovém týdnu máme v naší Vodafone PLAYzone Aréně nabito! Akce střídá akci, nyní v aréně probíhá národní kvalifikace na mistroství světa, které proběhne na podzim v Monaku! Účastnit se může kdokoliv. Co je hlavní, nic není potřeba platit, pokud tak máte cestu kolem, určitě se zastavte. V sobotu máme navíc připravené překvapení. V Aréně totiž bude přítomen profesionální jezdec, který před nedávnem dokázal vyhrát na slavném belgickém okruhu Spa.
IESF world cup 2022
IESF world cup 2022
Zdroj: PLAYzone

Již jsme vás informovali, že v naší Vodafone PLAYzone Aréně probíhá v týdnu od 4. do 10. července soutěž o 2 sloty v evropské části Mistrovství světa, ze které postoupí nejlepší jezdci na plně hrazený zájezd do Monaka, kde se MS uskuteční. Pokud stále váháš, zda bys měl dorazit, určitě si nenech ujít sobotu 9.července. V odpoledních hodinách se zde bude pohybovat profesionální závodník Jáchym Galáš!

Jáchym Galáš
Jáchym Galáš
Zdroj: PLAYzone

Jáchym je jezdec z týmu Janík Motorsport, je taktéž členem juniorského programu Hyundai Motorsport. Diváci ho mají možnost sledovat v sérii TCR Europe, což je závodní série v sériově vyráběných vozech. V letošním roce drží po 3 závodech hezkou 9. příčku. Co je však důležité zmínit, v posledním víkendovém závodě, který se uskutečnil na legendárním belgickém okruhu Spa-Francorchamps, Jáchym dokázal vyhrát závod a připsal si své premiérové vítězství v této sérii. A to je na dvacetiletého borce skvělý výsledek.

Tento profesionál bude k dispozici všem, kteří budou mít zájem zúčastnit se národní kvalifikace o dva sloty v evropské části Mistroství světa, kromě cenných rad a sdílení svých zkušeností vám taktéž ukáže, jak zajet co nejlepší kolo. Pokud ho poprosíte, určitě se s vámi vyfotí nebo věnuje autogram. Jezdec bude na vás čekat od 14:00 do 18:00 hodin, tak neváhejte a přijďte se zúčastnit a pokecat!

Jáchym Galáš
Jáchym Galáš
Zdroj: Autoklub
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!