Přejít k hlavnímu obsahu

Skvělý týden pro české a slovenské hráče! Patrik s Humanoidem se dělí o vedení

4. 7. 2022 | 07:00 League of Legends Reportáž
Třetí týden byl opět ve znamení úspěchu. Všichni čeští i slovenští hráči zaznamenali po dvou výhrách kromě Patrika, který podlehl v Pátek Rogue. Těm se začíná náramně dařit. Naopak G2 si nepřipsali ani bod.
Fnatic Humanoid po vyhraném zápase
Fnatic Humanoid po vyhraném zápase
Zdroj: Fnatic

Čest zahájit klání třetího týdně měl Matúš „Neon“ Jakubčík, který dopomohl Misfits k výhře nad BDS. Následovalo drtivé vítězství Vitality na palubě s Matyášem „Carzzy“ Orságem proti SK Gaming. Tento zápas byl také prvním, v němž nově příchozí jungler Haru picknul novou šampionku Bel'Veth a hned bylo vidět, čeho je schopná.

Poté narazil Patrik „Patrik“ Jírů na Rogue, kteří po nešťastném startu naskočili na vítěznou vlnu a odnesl to právě Excel s českým hráčem. Bitva to byla nicméně vskutku vyrovnaná až do poslední chvíle, ale late game zahráli lépe soupeři. Nové postavě čelil také Marek „Humanoid“ Brázda, ale Fnatic si dokázali Astralis podmanit na jedničku. V posledním pátečním zápase ještě MAD Lions v napínavém zápase pokořili G2 Esports a získali tak cenný skalp.

Sobota patřila našim hráčům. Patrik si nejprve poradil s BDS a Carzzy zase s Astralis. Mezitím Rogue smetli SK Gaming. Neskutečnou podívanou pak předvedli Misfits s Neonem, jejichž specialitou je otočit jasně prohraný zápas, přičemž obětí byli tentokrát MAD Lions. Třetí týden nemohl být zakončen jinak, než soubojem titánů z LEC. Střet G2 Esports a Fnatic sledovalo živě téměř 300 tisíc lidí. Zápas měla ale skoro celou dobu pod kontrolou sestava s Humanoidem a dominantně si dokráčeli pro výhru.

LEC bude mít příští týden pauzu a na další souboje si musíme počkat až na 15. července!

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.