Přejít k hlavnímu obsahu

Manželka mě stála přes 28 milionů a může za můj odchod, říká bývalý kapitán NAVI

8. 7. 2022 | 07:00 Counter-Strike 2 Rozhovor
Ještě v minulém roce byl považován za nejlepšího lídra. Aby taky ne, NAVI dominovali světové scéně a vyhraný Major ve Stockholmu toho byl jasným důkazem. Kirill „Boombl4“ Mikhailov dokonce přímo po zvednutí trofeje požádal o ruku svou tehdejší přítelkyni, influencerku známou pod přezdívkou LiQueen. Ta řekla ano. Vše se zdálo být v naprostém pořádku.
Boombl4 / LiQueen
Boombl4 / LiQueen
Zdroj: osobní archiv hráče

S příchodem nového roku a únorovém rozpoutání války na Ukrajině, tedy v mateřské zemi NAVI, však Mikhailov začal mít problémy. Nejdříve v dubnu přišla nečekaná zpráva, že se pár bude rozvádět. O měsíc déle pak Boombl4 přišel i o své místo v NAVI kvůli názorům jeho manželky o válce na Ukrajině.

Hráč pak sice s radostí na tváři světu ukázal rozvodové papíry, jenže zanedlouho se na internetu objevilo video, které zachycuje Kirilla, jak užívá substanci pochybného původu. Jeho bývalá manželka ho navíc údajně začala vydírat či se pouštěla do jeho sexuální orientace. Od úplné tragédie jej pravděpodobně zachránil až negativní test na alkohol, narkotika i psychotropní látky.

Boombl4 se z logických důvodů držel stranou, teď ale poskytl první otevřený rozhovor o jeho manželství. Žádné hezké povídání to teda není, jak to s pravdou často bývá, pár střípků vám ale přinášíme.

Zajímavý byl příběh z období těsně před vyhraným Majorem: ,,Před Majorem jsme se rozešli, a to proto, že LiQueen její vlastní matka pověděla, že spolu nikdy nebudeme mít zdravé dítě. Tento hnusný důvod jsem se ale dozvěděl až po zasnoubení. Každopádně ještě na dovolené v Mexiku jsem ji dal slib, že pokud vyhraju Major, tak ji požádám o ruku. Až do grandfinále jsme se sice vůbec nebavili, pak mi ale napsala, možná s vidinou peněz, jestli si pamatuju na svůj slib. Ten jsem taky dodržel. Teď zpětně se ale domnívám, že mě během Majoru podvedla.“

Proč mu ale na první pohled celou tu dobu nevadilo, že LiQuenn byla (je) prostitutkou, kterou si původně i sám objednal? ,,Vadilo mi to. Řekl jsem jí, že koupím byt, ale ona musí se svou prací seknout. Snažil jsem se ji nastavit takové podmínky, aby s tím skoncovala. Když jsme byli v Mexiku, tak to tak i udělala. Zkrátka a dobře, já ji prostě miloval, snažil se ji chránit a myslel, že spolu budeme do konce života.“

Přišel ovšem rozvod. ,,Rozhodnutí jsem udělal já. Byl jsem vyhozen kvůli jejím provokativním příspěvkům vzhledem k válce na Ukrajině. I po tom, co jsem ztratil tým a vybral si raději ji, v tom ale pokračovala, jako by se nic nedělo. Bylo to pro mě strašné, ztratit můj dlouhodobý tým. A ona stále odmítala, že za to může,“ vysvětlil.

23letý ruský hráč se dokonce podíval na svůj účet a na otázku, kolik peněz stihla LiQueen utratit, přišla opravdu šokující odpověď: „Bylo to asi 28 milionů rublů (cca 11 milionů korun - pozn. redakce), a to ani pořádně nevím, kromě splácení hypotéky, za co všechno to bylo. Zpětně těch peněz moc lituji.“

Po oficiálním rozvodu 8. června se na internetu objevilo pochybné video, kde Boombl4 něco šňupe: „Na tom videu jsem více než před rokem se starým účesem. Hned po tom, co vyplavalo na povrch, jsem si proto udělal testy na prokázání mé nevinnosti. Můžete tam najít vše potřebné. Dal jsem to i na své sociální sítě, aby mě bývalá manželka přestala pomlouvat, že mám drogovou závislost.“

A co jeho budoucnost? „Udělám vše proto, abych stále hrál na nejvyšším levelu. Je mi jenom 23 let. Miluji LANky, létání, fanoušky. Chci vyhrávat a cítit dobrou týmovou chemii,“ dodal na závěr muž, který toho za poslední půlrok zažil opravdu mnoho. Snad se dostane z problémů mimo hraní a vrátí se tam, kam dříve patřil.

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.