Přejít k hlavnímu obsahu

Komunitní turnaje pokračují i v srpnu. Přijď si zahrát Clash Royale!

4. 8. 2022 | 12:05 Clash Royale Turnaj
Letní prázdninové měsíce se nesou v duchu dovolené a velkého tepla. Komunitní série turnajů však chybět rozhodně nebudou. PLAYzone si ve spolupráci s DATART připravila turnaje, které můžete hrát i na cestách, na mobilu nebo tabletu. A v čem jiném než v oblíbené hře Clash Royale! Ovládneš se svým deckem všechny turnaje?
Datart Clash Royale
Datart Clash Royale
Zdroj: PLAYzone

Tuto červencovou sérii vám přináší  specialista na herní příslušenství DATART. Pokud potřebuješ nový mobil či sluchátka, pak je tu DATART pro tebe!

Společně jsme si pro vás připravili sérii čtyř turnajů, ve kterých účastníci bojují o prize pool v hodnotě 5 000 Kč. Oproti minulé sérii však dochází k změně.

Žádné složité sbírání bodů se nekoná. Hráči se mohou přihlásit do turnaje, který jim časově bude vyhovovat, každý turnaj totiž zvlášť nabídne odměnu v hodnotě 1 250 Kč. Pokud vám nebude jeden termín vyhovovat, o šanci na výhru nepřijdete!

Formát zůstává nezměněný: hraje se double elimination systémem s BO3 zápasy a s banem. Každý hráč tak může jednou zaváhat.

Vítěz Upper Bracketu si pak do BO5 finále bere výhodu jedné výhry. Všechny další podrobnější informace naleznete v profilu turnaje. My doufáme, že dorazíte ve velkém počtu a tyto turnaje si ve slunečných dnech užijete co nejvíc.

Výhra v turnaji

V každém turnaji si nejlepší rozdělí peníze následovně:

  • 1. místo:  650 Kč
  • 2. místo:  400 Kč
  • 3. místo:  200 Kč
DATART komunitní turnaje
DATART komunitní turnaje
Zdroj: DATART
Harmonogram Datart Clash Royale prázdninových komunitních turnajů:
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!