Přejít k hlavnímu obsahu

FNCS klepe na dveře! Jak získat všechny odměny zdarma?

6. 7. 2022 | 15:00 Fortnite Tutorial
Do nové série FNCS zbývá méně než týden a Epic Games odhalil nové kosmetické dropy, které můžete získat sledováním živého vysílání na Twitch.tv od 10. července.
FNCS Drops
FNCS Drops
Zdroj: Epic Games

Hráči si mohou během soutěže FNCS naladit jakýkoli kanál Twitch s podporou dropů a získat novou kosmetiku. Následující položky můžou být vaše pouze za sledování vysílání FNCS této sezóny: 

  • Seeker's Strike
  • King and Champion Spray
  • Peaceful Emoji
  • Champion's Honor Backbling

Oficiální blog Epic poznamenává, že tato kosmetika může být později k dispozici také prostřednictvím item shopu. Pravděpodobně odkazuje na batoh, který půjde do prodeje spolu se skinem FNCS 3:3 Champion. Ten ale zatím nebyl odhalen.
Všechny tři kvalifikace se uskuteční 10., 15. a 17. července. Následuje semifinále 22. až 24. července a samotné finále pak proběhne v datech 13. a 14. srpna. 

Zpravodajství ze série šampionátu můžete sledovat online prostřednictvím oficiálního kanálu Fortnite. Nejprve se však ujistěte, že jsou vaše účty Twitch a Epic Games propojeny. Poté během FNCS vyhledejte jakýkoli kanál Twitch streamující Fortnite se značkou „Drops Enabled“.

Po chvíli sledování dostanete Twitch upozornění, které vás informuje o nároku na Drop. Klikněte na oznámení a přejděte do  inventáře, kde si můžete vyzvednout odměnu. Krátce poté se automaticky objeví ve vaší hře jako gift. Odměny se odemykají postupně během celého FNCS, takže se budete muset sledovat postupně kvalifikaci, semifinále i finále, abyste získali všechny dostupné dárky.

Hráči mohou také sledovat FNCS i přímo ve hře na Legends Landing, ke kterému se lze dostat pomocí kódu (3303-7480-5925) nebo skrz záložky.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.