Přejít k hlavnímu obsahu

Source 2 engine za dveřmi? Nové důkazy jsou silnější než kdy dřív!

6. 7. 2022 | 12:31 Counter-Strike 2 Spekulace
Čas od času se stane, že tzv. leakeři naleznou informace směřující k přechodu CS:GO na Source 2 engine. Většinou jsou to však jen výkřiky do tmy, i když důkazy přednesené v posledních dnech získávají velkou pozornost. A přinášejí naději.
Source 2 / CS:GO
Source 2 / CS:GO
Zdroj: somagnews.com

Trojice špehů (tzv. ,,CS:GO leakers“) Aquarius, ALE a Gabe Follower přišla před pár dny s tvrzením, že vývojáři pracují na několika mapách pro potenciální port Source 2, po kterém komunita volá už několik měsíců.

Na podporu svých tvrzení poskytli důvěryhodné důkazy, a dokonce se zčásti podělili o metodu, kterou použili ke zjištění těchto informací. Samozřejmě takovým způsobem, aby toho neprozradili až mnoho.

Podle údajných důkazů musí mít vývojáři v poslední době plné ruce práce.  Aquarius na svých sociálních sítích zveřejnil názvy všech údajných map s pojmenováním Source 2, které byly objeveny v průběhu několika měsíců. Konkrétně jde o Shoots, Italy, Inferno, Lake, Overpass a Shortdust.

Ze strany Valve zatím nebylo vydáno žádné oficiální potvrzení. Bez ohledu na to, jak definitivní se výše uvedené důkazy mohou zdát, bychom měli zůstat nohama na zemi. Jak totiž všichni víme, v minulosti podobné zprávy, fámy a tvrzení skončily v zapomnění.

 

Štítky: Source 2, csgo
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.