Přejít k hlavnímu obsahu

Šifra pro Indiana Jonese odhalena! Jak otevřít tajnou komnatu v chrámu?

9. 7. 2022 | 16:14 Fortnite Tutorial
Indiana Jones měl být tajným skinem pro tuto sezónu, ale byl prozrazen ještě před oficiálním odhalením, podobně jako to bylo u Cube Queen, Superman, The Foundation a The Prowler. Každý z těchto skinů, včetně Indiana Jonese, má svoje speciální výzvy. Pro Indiana Jonese je to hned 10 výzev.
Shuffled Shrines chrám
Shuffled Shrines chrám
Zdroj: Epic Games

Jednou z výzev je najít tajné dveře za hlavní komnatou v Shuffled Shrines. Tato výzva je na druhé stránce, což znamená, že musíte před odemknutím této sady dokončit první čtyři, které jsou jednoduché a splníte je raz dva. Tajné dveře v Shuffled Shrines jsou nejnáročnějším úkolem, protože k nim nevede jednoduchá cesta.

Abyste se dostali přes tajné dveře, musíte prozkoumat chrám, který se nyní nazývá Shuffled Shrines. Tam najdete čtyři symboly na různých místech. Tyto symboly jsou pro každého vždy jiné.

První umístění je nejjednodušší najít. Hledejte převis, kde jsou vpravo tři sudy se slurpem. První symbol je pod ním. Druhý symbol naleznete uvnitř tunelu znázorněného na obrázku níže.
 

Tunel pro druhý symbol
Tunel pro druhý symbol
Foto: Neon Slice na YouTube

Pro třetí symbol musíte vyjít po schodech kolem reboot vanu uprostřed chrámu. Nahoře na směrem ke Stromu reality je červený stan, kde objevíte  třetí symbol.

Dále za červeným stanem je dřevěný most. Pod ním najdete svůj čtvrtý a poslední symbol. Musíte si ovšem zapamatovat jejich pořadí!
 

Poté musíte zpět ke kamenům se symboly a otočit je tak, aby odpovídaly pořadí, v jakém jste je předtím viděli. Pořadí bude zleva doprava. Poté se dveře otevřou a můžete jimi proběhnout. Doslova proběhnout, protože hned za dveřmi na vás číhají trapy, které vás můžou zabít. Tak hodně štěstí!

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.