Přejít k hlavnímu obsahu

Známý streamer se neovládl. Další ovladač padl za oběť náročné pařbě

8. 7. 2022 | 21:05 Twitch
V žebříčku nejtěžších her se v posledních letech pravidelně objevuje skákačka Cuphead. Tahle na první pohled jednoduchá hra už potrápila nejednoho náruživého hráče. Jedním z nich je i Asmongold, který dokonce rozbil svůj ovladač.
Asmongold
Asmongold
Zdroj: YouTube.com/Asmongold

Cuphead působí roztomile. Zajímavé prostředí, které dokresluje atmosféra třicátých let minulého století. V začátku zdá jako poměrně jednoduchá skákačka, v níž máte za úkol porazit několik bossů. Zdání klame, a tak se nejednou stane, že zemřete. Podruhé, potřetí, počtvrté. Zkrátka budete umírat. Hodně. Když hra před pár lety vyšla a hráči jí dohráli, zdálo se, že je trápení u konce. Před pár dny vývojáři přišli s dodatkem, který potrápí další tisíce hráčů.

Cuphead The Delicious Last Course
Cuphead The Delicious Last Course
Zdroj: MDHR

Jedním z těch tisíců hráčů je i streamer Asmongold. Ten si Cupheada skutečně užíval a jeho dodatek Delicious Last Course snad ještě více. Tedy alespoň do momentu, než zemřel na jeden z útoků Chef Saltbakera. Protože má nervy jen jedny, rozhodl se, že by potřeboval nový ovladač a na tom starém provedl pár „kosmetických úprav“. Ovladač to nezvládl a po pořádném zásahu byl rozbitý.

Asmongold si tak bude muset kupovat nový ovladač. A není se čemu divit. Základní hra v Cupheadovi byla těžká. DLC je ale smrtící a potrápilo nejednoho zkušeného hráče. Studio MDHR trošku přidalo na obtížnosti a udělalo Delicious Last Course vážně obtížným.

Štítky: Asmongold, Twitch
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.