Přejít k hlavnímu obsahu

Švédové měli proti Chorvatsku vyletět, dají se porazit, věří kapitán leckr

8. 7. 2022 | 15:25 Counter-Strike 2 Rozhovor
Českou CS:GO reprezentaci čeká v Rumunsku náročná zkouška. Ve čtvrtfinále se mančaft kolem Michala „leckr“ Kadlíčka postaví švédskému výběru. Kapitán českého týmu si je vědom síly soupeře, nepropadá však panice. „Dají se porazit,“ má hráč Entropiq Prague jasno.
Michal "leckr" Kadlíček
Michal "leckr" Kadlíček
Zdroj: IESF

Jack „Jackinho“ Ström Mattsson, Peppe „Peppzor“ Borak či Erik „ztr“ Gustafsson. Taková jména čekají český celek v prvním kole play-off evropského šampionátu v CS:GO. Hráči se zkušenostmi z nejvyšší úrovně Counter-Striku patří k tomu nejlepšímu, co letošní EURO nabízí. Teď se pokusí ukončit cestu Česka.

„Švédsko má hodně solidní sestavu. Jsou hladoví, chtějí vyhrát, jde z nich ta švédská aura,“ řekl v rozhovoru po posledním zápase základní skupiny Michal „leckr“ Kadlíček. „Ale včera málem vyletěli proti Chorvatsku, měli vypadnout,“ dodal jedním dechem kapitán českého výběru.

Narozdíl od Švédů se Češi nemuseli o své místo v play-off strachovat. Pohlídali si vítězství v obou svých zápasech a do čtvrtfinále jdou z prvního místa. „Švédi se dají porazit. Jména vždy neznamenají, že z toho bude kvalitní tým. Severské země jsou často dobré týmově, ale individuálně nebudou tolik zářit,“ poznamenal leckr.

Úkol před play-off je jasný: zlepšit teroristickou stranu. „Chceme to vyhrát, doufáme, že se předvedeme s lepší T-site,“ prohlásil po těsných zápasech v základní skupině Michal Kadlíček.

Přímý přenos zápasu mezi Českem a Švédskem můžete sledovat v pátek od 16:00 na Twitch kanále PLAYzoneUP. Pokud se české pětici podaří postoupit, postaví se v semifinále jednomu z dvojice Ukrajina/Izrael.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).