Přejít k hlavnímu obsahu

Hra ze světa Apex Legends a Titanfall je ve vývoji, půjde o single-player titul

12. 7. 2022 | 10:54 Apex Legends Gaming
Respawn Entertaiment má hned několik zajímavých her. Série Titanfall nebo multiplayerový Apex Legends jsou jedním z nich. Jejich další počin by měl být právě z univerza obou her. Studio totiž nabírá pracovníky pro nový projekt.
Apex Legends
Apex Legends
Zdroj: Respawn Entertaiment

Electronic Arts je zajímavou firmou. V jednu chvíli jí všichni nenávidí, ale pak si část základny vzpomene, že mají pod palcem i pár dobrých titulů. Jedním z nich je třeba série Titanfall a ve stejném univerzu odehrávající se Apex Legends. Zatímco Titanfall skončil u druhého dílu a byl singleplayerovou záležitostí s později přidanou hrou pro více hráčů, Apex Legends se svezl na vlně battle-royale titulů a stal se dost populárním. Nyní to vypadá tak, že Respawn Entertaiment, studio pod EA, vyvíjí hru z univerza Apex Legends.

Na stránkách Respawnu se v záložce kariéra objevila nová pozice. Do známého studia hledají  hned dva pracovníky, přičemž obě místa popisují jako vysněnou pozici, kde bude mít pracovník dost možností se realizovat. 

Tento nový, single-playerový titul je snem každého vývojáře. Se svobodou můžete inovovat naše unikátní univerzum, a to tak, jak jen chcete. Naše multi-platformové hry se řídí motem „zábava především" a na tom si dáváme záležet. Celá příležitost dává možnost zazářit a ukázat, co ve vás je,
stojí v inzerátu od Respawn Entertaiment.

Přesto, že nemáme žádné podrobnější informace, je fajn vědět, že na něčem se v Respawnu a EA pracuje. Zároveň nemůžeme čekat třetí díl série Titanfall, protože celý projekt bude něčím úplně novým. Insider společnosti, Jeff Grub, ale řekl, že Respawn na nějaké AAA hře skutečně pracuje. Uvidíme tak něco jako prequel Apex Legends? Nebo snad pokračování Titanfallu?

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.