Přejít k hlavnímu obsahu

Dvě změny v táboře tygrů. DTG vítají starého známého snipera i někdejšího mistra ČR

10. 7. 2022 | 21:54 Counter-Strike 2 Přestup
Další letní změna v domácích týmech je oficiální. Nejde však pouze o odchody, nýbrž i o dvě posily, minimálně tedy krátkodobé. Dark Tigers se rozloučili s mladým talentem i hlavním sniperem, aby přivítaly dvě posily ze Slovenska. Pomohou k úspěchu v Sazka eCUPu?
Sestava po dvou změnách
Sestava po dvou změnách
Zdroj: Dark Tigers

Dark Tigers vzpomínají a snaží se navázat na nejúspěšnější období své CS:GO sekce. Opět tak přicházejí změny, které mají posunout tým opět blíže vysněným cílům a medailovým umístěním. V sestavě dnešním dnem oficiálně končí jediní dva čeští hráči, Michal „majky“ Švancara a Oldřich „PR“ Nový. Zatímco devatenáctiletý sniper majky přišel do týmu v únoru, mladý talent PR patřil k posledním posilám DTG.

O nových angažmá obou hráčů zatím nejsou oficiálně známé žádné informace. V případě PR se nejvíce spekuluje o přesunu do Cryptovy, u majkyho bude záležet, kde všude se uvolní pozice snipera.

Tygři na sociálních sítích okamžitě odhalili také nové posily. Ty se s týmem zúčastní Sazka eCUPu, a dále se uvidí. Sestava bude po delším čase opět ryze slovenská, oba noví hráči v sestavě už navíc v minulosti dres Dark Tigers oblékali. Jeden z nich navíc moc dobře ví, jaké je to s tygří smečkou získávat úspěchy.

O kom je tedy řeč? Pozici hlavního odstřelovače nově zaujme Dominik „NIO“ Maxian, který se k roli snipera vrátil při hostování na Vodafone MČR 2020 a letos se neúspěšně pokoušel prosadit v sestavě ENTERPRISE. V minulosti s DTG ovládl Hitpoint Game Access Arena nebo Supreme Masters ve Švýcarsku. Pátým do party je Lukáš „luko“ Hrabčík, jemuž se rozhodli neprodloužit smlouvu v Cryptově. Ten hrál za Dark Tigers v roce 2017 a ani na začátku minulého roku nebyl angažmá v DTG blízko. Do třetice všeho dobrého?

Sazka eCUP bude zajímavou možností domácích týmů zaútočit na přední příčky. Jak bývá na začátku léta po jarní části sezóny zvykem, tak v mnoha týmech dojde minimálně k dílčím změnám a boje budou otevřené.

Sestava Dark Tigers pro Sazka eCUP:

 Slovensko Ľuboš „HenkkyG“ Ilko
 Slovensko Martin „creze“ Bagala
 Slovensko Rudolf „Rutk0“ Kovalčik
 Slovensko Dominik „NIO“ Maxian
 Slovensko Lukáš „luko“ Hrabčík

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.