Přejít k hlavnímu obsahu

Návrat do formy jako hrom. Dostane se americká hvězda zpět na vrchol?

11. 7. 2022 | 21:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
Play-off, čtvrtfinále, nejlepší šestka. Na to už Liquid čekají dlouhé měsíce. Teď, na IEM Cologne se konečně dočkali. Navíc s náhradníkem Mareksem „YEKINDAR“ Gaļinskisem. Hlavní hvězdou na kolínském turnaji však není lotyšský střelec. Jonathan „EliGE“ Jablonowski hraje v parádní formě a na IEM Cologne čtvrtým nejlepším hráčem.
Jonathan "EliGE" Jablonowski
Jonathan "EliGE" Jablonowski
Zdroj: PGL (se souhlasem)

Čtvrtý nejlepší player roku 2019 znovu v Kolíně nad Rýnem ukazuje, proč se může stále řadit mezi nejlepší aimery světové Counter-Strike scény. 

EliGE je na IEM Cologne mezi tím nejlepším, co může německý turnaj nabídnout. Především díky 24letému Američanovi se Liquid dostali přes všechny překážky a kvalifikovali se do play-off. Korunu svému výkonu dal Jonathan Jablonowski během rozhodujícího zápasu základních skupin proti FURIA. Konkrétně na druhé mapě.

41-16, 113.1 ADR, 1.80 rating. Taková byla EliGE show na Mirage proti brazilskému mančaftu. Žádný z ostatních hráčů Liquid nedosáhl ani na polovinu killů Jablonowského.

Za celé IEM Cologne to dělá 1.27 rating a čtvrté místo ze všech zúčastněných. V dalším kole čekají na Liquid Movistar Riders. Zastaví jízdu severoamerického týmu? Nebo bude show v podání Jonathan „EliGE“ Jablonowského pokračovat?

Co uvidíš na PLAYzone?

Česko-slovenským vysíláním na streamu PLAYzone IEM Cologne vás budou provázet známá jména.

Chybět nebudou Tomáš „sTORM“ Svoboda, Michal „Mishek“ Kabele, Jakub „Koty“ Kotajny, Martin „Jafresss“ Rada, Matěj „Straty“ Cihlář, Petr „lomister“ Otradovec, Ondřej „Lelek“ Kvarda, Jozef „Joshua“ Dekan a David „Sphexxai“ Jelínek.

Živě budou diváci moci sledovat kompletní play-off.

Česko-slovenské vysílání IEM Cologne
Česko-slovenské vysílání IEM Cologne
: PLAYzone
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).