Přejít k hlavnímu obsahu

Evropa, Korea a Čína. Sleduj to nejlepší League of Legends ve Vodafone PLAYzone Areně

12. 7. 2022 | 14:50 League of Legends Aréna
Největší hvězdy, super atmosféra a přislib kvalitního League of Legends. Takové je sledování LEC, LCK a LPL ve Vodafone PLAYzone Areně. Týden načíná Čína, na kterou naváže Korea a show završí Evropa. Diváci tak nepřijdou o zápasy českých borců Marka „Humanoid“ Brázdy či Matyáše „Carzzy“ Orsága.
Sleduj League of Legends ve Vodafone PLAYzone Areně
Sleduj League of Legends ve Vodafone PLAYzone Areně
Zdroj: PLAYzone

Podívat se živě na vysílání největších světových soutěží v League of Legends přímo v místě konání je téměř nereálné. Do Číny a Koreji je to z České republiky pořádný kus cesty a malé berlínské studio, kde se odehrává LEC, pojme jen malou část všech fanoušků. My pro tebe máme druhou nejlepší možnost!

Můžeš si zajít do Vodafone PLAYzone Areny a na velkoplošné obrazovce s perfektním občerstvením po ruce sledovat to nejlepší ze světa LoL.

Druhý prázdninový týden nabídne špíl T1 v čele s legendárním I „Faker“ Sang-hjokem proti nevyzpytatelným Hanwha Life Esports nebo duel korejské jedničky s trojkou - Gen.G vs. Liiv SANDBOX.

Nejen během přestávek si můžeš ve Vodafone PLAYzone Areně vyzkoušet ty nejnovější a nejlepší pařby na PlayStation 5, Xbox Series X či PC. Můžeš třeba zapnout LoLko a nahnat potřebné ELO. K dispozici je téměř 60 herních počítačů.

Šanci můžeš dát také virtuální realitě či hernímu zařízení, jakým je například speciální gamingové křeslo.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).