Přejít k hlavnímu obsahu

Organizace Davida Beckhama vládne první skupině VALORANT Masters!

12. 7. 2022 | 15:58 VALORANT Reportáž
Guild Esports je britská organizace spoluzaložená bývalým hvězdným fotbalistou a ikonou Davidem Beckhamem. Úspěšně působí na poli Rocket League, Fortnite, FIFA nebo VALORANT, a právě v něm nyní bojuje o úspěch na světovém poli. Guild se podařilo postoupit na světový turnaj VALORANT Masters, kde zatím ani jednou neprohráli a čeká je play-off.
David Beckham
David Beckham
Zdroj: Guild Esports

Druhý světový turnaj roku VALORANT Masters začal v neděli a trvat bude rovné dva týdny. Jako první jsou na programu dvě skupina, v nichž už se každý minimálně jednou představil. Po prvních pěti zápasech navíc známe první úspěšný tým, který v play-off doplní čtveřici týmů, jež byla nasazena přímo do finální části.

Ve skupině zvládly své úvodní zápasy týmy KRÜ Esports a Guild Esports. Bylo tak jasné, že se v pondělí večer utkají o postup organizace, v jejichž vedení jsou zastoupeni dva bývalí slavní fotbalisté – Sergio Agüero a David Beckham. Argentinec se mohl radovat jako první, britská organizace ale sérii otočila a zvítězila.

Guild Esports se tak stali pátým účastníkem play-off, Evropa má nyní jisté dvojnásobné zastoupení. Jedním z top seedů jsou totiž mistři Evropy z Fnatic. O třetí evropskou účast ve vyřazovací části bude v úterý usilovat tým FunPlus Phoenix, který o triumf ve skupině A vyzve DRX. Ostatní naopak budou bojovat o přežití.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.