Přejít k hlavnímu obsahu

Elementární draci vládnou Summoner's Riftu. Mobilní pařba se přibližuje League of Legends

13. 7. 2022 | 21:00 Wild Rift Update hry
Obří změny ve Wild Riftu. Mobilní verze League of Legends přivítá na Summoner's Riftu elementární draky dobře známé z počítačové hry. Ocean, Infernal a Mountain Dragon nově potěší hráče svou přítomností. Hlavní hvězdou dračí show bude stejně jako v LoL Elder Dragon.
Wild Rift přichází s dalším updatem
Wild Rift přichází s dalším updatem
Zdroj: Wild Rift

Nová aktualizace Wild Riftu hru znovu přibližuje k League of Legends. Elementální draci změní celou mapu a gameplay. Postarají se o to Infernal, Ocean, Mountain a Elder Dragon. Poslední z nich je jednou z nejsilnějších mechanik v celé hře, která samotná dokáže vyhrát týmu zápas.

Summoner's Rift se promění po prvním zabití draka. Infernal spálí křoví a zdi, Ocean naopak přidá bushe a honey fruity. Mountain postaví do cesty v jungli další překážky.

Sejmutí draka týmu zajistí zvýšení jednotlivých statistik.

Oproti League of Legends je u draků jedna větší změna. Žádný Dragon Soul, nýbrž Dragon Slayer. Ten znásobí sílu všech vašich elementárních bonusů. Čím více draků zabijete, tím větší sílu budete mít vy i váš tým v průběhu hry. Po zabití druhého draka získáte jeho buff a bude vám udělen titul Dragon Slayer.

Elder Dragon se objeví v devatenácté minutě. Všechny podrobné informace o dracích a jejich buffech naleznete v článku od Riot Games.

Otestuj svůj skill během Samsung MČR Wild Rift

Populární pecka z dílny Riot Games bude letos součástí Samsung MČR v mobilních hrách. O 138 tisíc korun si můžeš zahrát i ty. Stačí se přihlásit do jedné z kvalifikací otevřených pro všechny, poskládat partu kamarádů a vyrazit do boje.

Začínáme 17. července první turnajovou sérií. Celkem se odehrají čtyři turnajové série. Jejich součástí budou vždy dvě otevřené kvalifikace a online finále. Z každé kvalifikace postupuje top 4 do finále, zbytek týmů z top 16 získá MČR body.

Dvoudenní offline event ve Vodafone PLAYzone Areně bude vyvrcholením celosezónního úsilí těch nejlepších domácích týmů. Do Prahy se lze dostat hned dvěma způsoby, skrze Midseason a klasickým poctivým sběrem MČR bodů.

Více informací nalezneš v článku.

Partneři Samsung MČR Wild Rift
Partneři Samsung MČR Wild Rift
: PLAYzone
Štítky: update, Wild Rift
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).