Přejít k hlavnímu obsahu

Super změna! Hráči chválí Riot Games za úpravu jednoho z šampionů

16. 7. 2022 | 22:20 Wild Rift Update hry
Wild Rift se mění ze dne na den. Riot Games přichází neustále s novinkami a aktualizacemi, teprve před několika dny na Summoner's Rift přiletěly elementální draci. Další ze změn se dotkla Shyvany. Té se nezměnily její schopnosti, nýbrž odměny za clearovaní jednotlivých campů a „vztah“ s draky. A komunita je nadšená.
Shyvana se dočkala menších změn
Shyvana se dočkala menších změn
Zdroj: Riot Games

Obrovská závislost na dracích je konečně pryč. Shyvana bude nyní univerzálnější a hráči s ní nebudou muset pokaždé hlava nehlava bojovat o draky. Hráči Wild Riftu změny vítají s otevřenou náručí. „Možná ji začnu zkoušet, když vím, že nemusím vždycky dostat draky. Je to pro ni velký buff,“ komentuje update jeden z playerů.

Shyvany pasivní schopnost nyní stackuje se všemi clearnutými objectivy. To je obří bonus. Takový, který může vyslat oheň šlehající postavu do vyšších pater oblíbenosti.

Všem dobře známý šampion ukazuje vykazuje zajímavé statistiky  hned několik desítek hodin po buffech. Podle wildstats.gg je Shyvana v posledním dni patnáctou nejhranější postavou. Jen win rate zatím nedosahuje předpokládaných výšin.

Vyzkoušej Shyvanu během Samsung MČR Wild Rift

Populární pecka z dílny Riot Games bude letos součástí Samsung MČR v mobilních hrách. O 138 tisíc korun si můžeš zahrát i ty. Stačí se přihlásit do jedné z kvalifikací otevřených pro všechny, poskládat partu kamarádů a vyrazit do boje.

Začínáme 17. července první turnajovou sérií. Celkem se odehrají čtyři turnajové série. Jejich součástí budou vždy dvě otevřené kvalifikace a online finále. Z každé kvalifikace postupuje top 4 do finále, zbytek týmů z top 16 získá MČR body.

Dvoudenní offline event ve Vodafone PLAYzone Areně bude vyvrcholením celosezónního úsilí těch nejlepších domácích týmů. Do Prahy se lze dostat hned dvěma způsoby, skrze Midseason a klasickým poctivým sběrem MČR bodů.

Více informací nalezneš v článku.

Partneři Samsung MČR Wild Rift
Partneři Samsung MČR Wild Rift
: PLAYzone
Štítky: Wild Rift
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).