Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq vítají novou sestavu. Premiéru si odbude v kvalifikaci Samsung MČR

17. 7. 2022 | 13:20 Wild Rift Přestup
Jedna z předních esportových organizací tuzemské scény vítá do svých řad novou Wild Rift sestavu. Z týmu, který se na loňském Samsung MČR v mobilních hrách skončil na čtvrté příčce, bude v zeleném dresu bojovat pouze všem známý Vladimír „Cekutka“ Mrkáček. Soutěžní premiéra čeká mančaft již v neděli během kvalifikace na letošní Samsung MČR Wild Rift.
Entropiq Wild Rift
Entropiq Wild Rift
Zdroj: Entropiq

UPDATE:

Dánský support Samuel „Ryuh“ Morthorst potvrdil, že tým Entropiq byl složen čistě pro Samsung MČR Wild Rift.

Organizace Entropiq vítá nové tváře. V mobilní verzi League of Legends bude český mančaft reprezentovat mezinárodní sestava v čele s již zmiňovaným Vladimírem „Cekutka“ Mrkáčkem na dragon lane.

Na baron lane se představí vítěz Samsung MČR Wild Rift z roku 2021 Weihong „Elegy“ Cheng. Tehdy ovládl 19letý hráč turnaj mimojiné spolu se Samuelem „Ryuh“ Morthorstem, další posilou Entropiq. Dánský player se ujme role supporta.

V jungli bude bojovat Cezar „Vex“ Nedelcu. Rumunský hráč v minulosti reprezentoval Natus Vincere, tým, jenž se na jaře letošního roku rozpadl. Na midu zůstává Patrik „Patres“ Křešťák, jenž do Entropiq přišel v únoru.

Sestava Entropiq Wild Rift:

 Česká republika Čína Weihong „Elegy“ Cheng
 Rumunsko Cezar „Vex“ Nedelcu
 Česká republika Patrik „Patres“ Křešťák
 Česká republika Vladimír „Cekutka“ Mrkáček
 Dánsko Samuel „Ryuh“ Morthorst

Utkej se s Entropiq během Samsung MČR Wild Rift

Populární pecka z dílny Riot Games bude letos znovu součástí Samsung MČR v mobilních hrách. O 138 tisíc korun si můžeš zahrát i ty. Stačí se přihlásit do jedné z kvalifikací otevřených pro všechny, poskládat partu kamarádů a vyrazit do boje. Začínáme 17. července první turnajovou sérií. 

Dvoudenní offline event ve Vodafone PLAYzone Areně bude vyvrcholením celosezónního úsilí těch nejlepších domácích týmů. Do Prahy se lze dostat hned dvěma způsoby, skrze Midseason a klasickým poctivým sběrem MČR bodů.

Více informací nalezneš v článku.

Partneři Samsung MČR Wild Rift
Partneři Samsung MČR Wild Rift
: PLAYzone
Štítky: Wild Rift, Entropiq
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).