Přejít k hlavnímu obsahu

League of Legends liga podpoří spuštění nového seriálu ze světa Hry o trůny

25. 7. 2022 | 18:55 League of Legends Zajímavost
Vysílání nejvyšší severoamerické ligy League Championship Series oslaví sílu draků díky jedinečné spolupráci s HBO. Blíží se premiéra House of the Dragon, nejočekávanějšího seriálu tohoto léta.
House of the Dragon
House of the Dragon
Zdroj: Riot Games x HBO

„Historie si nepamatuje krev, pamatuje si jména“ – takto zní motto velkolepého televizního seriálu nebo dalšího šampióna LCS!

Připravte se, zavolejte své spojence, vyvěste prapory a vyberte si stranu v občanské válce Targaryenů, dračího rodu. Elitní liga totiž spolupracuje s House of the Dragon, novou sérií HBO Original, který je prequelem ke Game of Thrones, jedním z nejpopulárnějších pořadů historie. Počínaje 23. červencem (5. týden) bude vysílání LCS obsahovat jedinečné prvky a značky, které se představují vydání plnohodnotného traileru House of the Dragon, a přizpůsobí připojení ke každé týmem zabezpečené Dračí duši – připravte se poprvé v historii na Targaryeny  v LCS!

Během víkendu premiéry House of the Dragon (20. a 21. srpna) a prvního víkendu play-off, uvidíte transparenty dračího rodu lemující midlinku na Summoner's Riftu. Toto epické léto draků vyvrcholí na nadcházejícím šampionátu LCS v Chicagu ve dnech 10. až 11. září. Také už se těšíte?

Štítky: lcs, HBO
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.