Přejít k hlavnímu obsahu

TOP momenty VALORANT Masters. Kteří hráči se zapsali do historie?

27. 7. 2022 | 11:48 VALORANT Zajímavost
Přehlídka mezinárodních týmů na jednom místě a v jednom turnaji se konala již popáté, ale dosud to nikdy nebylo tak nabité jako v Kodani. Nespočet neuvěřitelně šikovných hráčů předvádělo ještě neuvěřitelnější kousky, které se divákům zapsaly do paměti. Připomeňme si to nejlepší, čeho jsme byli svědky.
SUYGETSU
SUYGETSU
Zdroj: VCT

Nejprve se podívejme na skupinovou fázi a ranou fázi play-off. Nechybí samozřejmě první ace soutěže v podání Austina „crashies“ Robertse, neuvěřitelná show 1v5, kterou předvedl Angelo „keznit“ Mori, či jeden z nejšílenějších clutchů Marca „Melser“ Amara. Všemu ale kraluje Enzo „Enzo“ Mestari, jenž kdyby selhal v situaci jeden proti třem, jeho tým by se loučil mnohem dříve. Však se podívejte sami.

Pak nadešla chvíle před živým publikem. Čtyři týmy na pódiu a troufalost, jež byla z hráčů cítit, rostla. Všechny ale zastínil hlavně jeden hráč, který se kvůli vízům připojil až později, ale vynahradil to divákům opravdu úžasně. MVP Dmitry „SUYGETSU“ Ilyushin všem vytřel zrak a svému týmu v posledním kole zajistil trofej.

VALORANT Masters není ale jen o situacích ve hře, ale i na pódiu. Hráči si získali fanoušky také svým vystupováním a osobnostem. Jake „Boaster“ Howlett nebo Benedict „Benkai“ Tan soutěžili, kdo předvede nejlepší nástup, ale britský střelec rozhodně musí ještě zapracovat, aby se svému konkurentovi vyrovnal. Komunikace během hry je stejně důležitá jako strategie, ale někdy stačí jen uvolněný přístup a dobrá nálada.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.