Přejít k hlavnímu obsahu

Logitech vydává genderově inkluzivní produktovou řadu Aurora

6. 8. 2022 | 08:00 Zajímavost
Logitech je švýcarsko-americká společnost, která je gigantem v hardwarovém průmyslu od doby svého založení v roce 1981. Její myši, klávesnice i sluchátka jsou známé svým kovovým a praktickým designem a používají se po celém světě. Aktuální řada však přináší změnu. Nová genderově inkluzivní kolekce „Aurora“, která byla představena koncem července, bude na první místo klást pohodlí.
Logitech vydává genderově inkluzivní produktovou řadu Aurora
Logitech vydává genderově inkluzivní produktovou řadu Aurora
Zdroj: Logitech

Ve videu, na něž se můžete podívat níže, Logitech nové produkty předvedl s efektní grafikou a herci, kteří ukazují, že je možné je využít různými způsoby. Hlavním cílem je gaming, ale je naznačeno, že se výrobky hodí také k socializaci nebo práci. Pastelové barvy jsou jemné a nebijí do očí a dodávají tak řadě příjemný vzhled. Podle společnosti je cílem nové řady podporovat „pohodlí, přístupnost a hravost“, čemuž video rozhodně nasvědčuje. Řada byla zjevně výsledkem „zpětné vazby od hráček napříč komunitou“. 

Kolekce se skládá ze sluchátek, bezdrátové herní klávesnice G715, herní klávesnice G713, bezdrátové herní myši G705 a mikrofonu Pink Dawn nebo White Mist Blue Yeti. Výrobky si můžete také přizpůsobit dle svých představ a změnit například barvu náušníků na sluchátkách nebo podložky pod myš. 

Zdroj: GamingBible
Štítky: logitech, Gender