Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS nadále vévodí MČR klasifikaci. Co na pořadí změní druhé přestupové období?

1. 8. 2022 | 10:10 Counter-Strike 2 MČR
Kvalifikační sezóna Tipsport Road to MČR je ve své polovině. Po turnajích v Bratislavě a online prostředí je aktuálně sice na programu letní přestávka, ale týmy pilují své sestavy pro další důležité soutěže letošního ročníku. Již v polovině srpna vypuknou kvalifikace na Tipsport CS:GO Praha, proto nastal ten správný čas na třetí přestupové období letošní sezóny.
SINNERS na Tipsport CS:GO Bratislava
SINNERS na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: PLAYzone (Peter Brichta)

Tipsport CS:GO Bratislava ovládl tým Apeks, Tipsport CS:GO Online zase patřil Dynamo Eclot. Cenné kovy do sbírky získali také SINNERS, ENTERPRISE a Sampi.Tipsport. Esuba naopak skončila dvakrát čtvrtá. Právě tato pětice domácích týmů, spolu s Entropiq Prague, utváří čelo aktuální MČR klasifikace, na záda jim pak dýchají Orde Samurai a Cryptova. Kompletní pořadí k 31. 7. naleznete v této oficiální tabulce.

Právě na základě MČR klasifikace se budou rozdávat pozvánky i na Tipsport CS:GO Praha. Ti nejlepší budou čekat přímo v hlavní části eventu, další budou moci vynechat alespoň otevřené kvalifikace a odstartují svoji cestu v uzavřených bojích. Detailní termíny první velké soutěže druhé poloviny sezóny zveřejníme brzy.

Ještě předtím je ale na programu 2. přestupové období, které je neméně důležitou částí sezóny. Řada týmů v posledních týdnech změnila své složení, a tak je potřeba tyto přestupy promítnout i do MČR klasifikace, aby se nikdo zbytečně nepřipravil o žádné body. Přestupové období probíhá od 1. do 7. 8., žádosti posílejte skrze oficiální formulář. Právě po tomhle období budou udělovány pozvánky na Tipsport CS:GO Praha.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.