Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance. Přijď si zahrát 1v1 turnaj v Rocket League!

1. 9. 2022 | 08:50 Rocket League Turnaj
Letní prázdniny jsou u konce a stejně tak končí i DATART komunitní série v Rocket League. Stejně jako v předchozích kláních se hraje v netradičním 1v1 módu, všichni tak mají super možnost ukázat svůj skill a dojít si pro peněžní odměnu.
Datart Rocket League turnaje
Datart Rocket League turnaje
Zdroj: PLAYzone

Tuto sérii vám přináší specialista na herní příslušenství DATART. Pokud potřebuješ nové příslušenství nebo počítač, pak je tu DATART pro tebe! Společně jsme si pro vás připravili čtyři turnaje , ve kterých účastníci bojují o prize pool v hodnotě 5 000 Kč. Formát oproti poslední sérii přináší několik změn.

Žádné složité sbíraní bodů se tentokrát nekoná. Hráči se jednoduše mohou přihlásit do jakéhokoliv turnaje, který jim časově bude vyhovovat. Každý totiž nabídne samostatnou odměnu ve výši 1 250 Kč. Pokud vám tak nebude jeden termín vyhovovat, o svou šanci na výhru nepřijdete!

Hráči se představí na DFH Stadium. Hrát se bude formátem BO1 Single Elimination, který přejde od TOP 32 fáze do BO3 zápasů. Všechny další informace naleznete přímo v detailu turnaje. My jen doufáme, že dorazíte ve velkém počtu a naše turnaje si v letních slunečních dnech užijete co nejvíc.

Výhra v každém turnaji

  • 1. místo:  650 Kč
  • 2. místo:  400 Kč
  • 3. místo:  200 Kč
DATART komunitní turnaje
DATART komunitní turnaje
Zdroj: DATART
Harmonogram turnajů
DatumTurnaj
Čtvrtek 11. srpna od 18:00Datart Rocket League 1v1 komunitní turnaj #1
Čtvrtek 18. srpna od 18:00Datart Rocket League 1v1 komunitní turnaj #2
Čtvrtek 25. srpna od 18:00Datart Rocket League 1v1 komunitní turnaj #3
Čtvrtek 1. září od 18:00Datart Rocket League 1v1 komunitní turnaj #4
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!