Přejít k hlavnímu obsahu

Ze špatných hráčů se mi dělá fyzicky špatně, prohlašuje Tyler1

8. 8. 2022 | 12:56 League of Legends Zajímavost
Jedna z nejznámějších tváří League of Legends Tyler „Tyler1“ Steinkamp během svého streamu obviňovala své spoluhráče se špatným výkonem. Prý ho z nich vždy rozbolí hlava nebo žaludek. Taky je vám někdy z hráčů podobně?
Tyler1
Tyler1
Zdroj: Riot Games

Tyler1 je s největší pravděpodobností nejpopulárnější streamer hry League of Legends na celém Twitchi. Stal se tak velkou osobností pro celou komunitu, že mu dokonce i samotná společnost Riot Games, vývojář MOBA hry, dodala dárky a odměny přesně na míru hned jak dokončil svou sérii Challenger. Na své cestě se dostal na nejvyšší rank skrze každou roli ve hře, tedy top, jungle, mid, adc a support.

Ačkoli T1 miluje LoL již dlouhou dobu, stal se také známý tím, že čas od času není úplně vlídný na své spoluhráče. Teď zašel o krok dál a obvinil je, že můžou za nemoc, kterou trpí.

Sedmadvacetiletý hráč 4. srpna živě vysílal.  Tehdy začal tvrdit, že nemoc, s níž se setkal v reálném životě, byla způsobena špatnými hráči. Jak protivníky , tak spoluhráči. „Myslím si, že když hráči v mé hře hrají špatně, je mi fyzicky špatně. Braum, se kterým jsme hráli včera, a Graves, se kterými jsme hráli dříve. Myslím, že ovlivňují moje zdraví,“ prohlásil Tyler1 během svého streamu.

Tvrdil také, že to může být „jen náhoda“, ale všiml si, že poté, co sledoval konkrétního špatného hráče, ho bolela hlava. Další den hrál s jiným hráčem a brzy nato ho bolel žaludek. Tyler1 měl v průběhu let několik dost drsných slov o hráčích League of Legends, ale nyní se kvůli jejich špatným výkonům začíná cítit špatně nejen ve hře, ale i v reálném životě.

Doufejme, že Riot pro Tylera začne vybírat kvalitnější spoluhráče, když je nyní Challengerem v každé roli. Jak působí špatné výkony hráčů zase na vás?

Zdroj: YouTube
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.