Přejít k hlavnímu obsahu

Bude Marvel tématem nové sezóny?

12. 8. 2022 | 08:00 Fortnite Zajímavost
Nadcházející čtvrtá sezóna je napjatě očekávána už příští měsíc. Epic Games již odhalili, že ta současná poběží do 17. září. Můžeme tak očekávat, že následující vyjde o den později.
The Foundation a Jonesy pronásledují Gena
The Foundation a Jonesy pronásledují Gena
Zdroj: Epic Games

V tuto chvíli zatím nejsou žádné velké úniky z renomovaných zdrojů ohledně nadcházející sezóny. I tak máme ovšem dobrou představu o tom, co během ní pravděpodobně vyjde.

Vše bude do značné míry záviset na rozhodnutí Epic Games, zda bude či nebude znovu spolupracovat s Marvelem. Zatím vše míří k tomu, že nová sezóna by mohla přinést velkou Marvel spolupráci.

Již nyní máme prostřednictvím Fortnite Crew další skin Wolverine, přičemž první skin jsme dostali již během kapitoly 2 sezóny 4. V této sezóně byl kompletně celý battle pass ve spolupráci s Marvelem. Ta byla nejziskovějším společným podnikem v historii hry. Mnoho hráčů zjevně miluje Marvel postavy a superhrdiny, takže jejich přidání do další sezóny by dávalo smysl.

Pokud Epic Games nevydá očekávaný obsah, existují dvě pravděpodobné možnosti. Mohli by pokračovat v budování aktuálního příběhu, nebo se vrátit k původnímu příběhu, který následoval po The Foundation.
 

Reality Tree
Reality Tree
Foto: Epic Games

Současný The Bloomwatcher byl viděn v traileru a je pravděpodobně zodpovědný za strom reality a jeho šíření po mapě. Vzhledem k tomu, jak daleko strom zasahuje, můžeme očekávat pokus o převzetí nulového bodu, a to je to, co by mohlo být tématem příští sezóny. Zatím ale nemáme mnoho informací a nikdo nezná úmysly tohoto tajemného tvora. S největší pravděpodobností se však jedná o dalšího padoucha, který se snaží ovládnout vesmír.

Můžeme se však také vrátit k původnímu příběhu, který následuje po The Seven. V tuto chvíli The Foundation a Jonesy pronásledují Gena, další záhadnou postavu, která byla nedávno odhalena. Vzhledem k tomu, že Geno je vůdcem Imagined Order, se určitě do hry někdy vrátí. The Seven a Imagined Order byli v předchozí sezóně ve válce, avšak je možné, že se Epic Games se mohou rozhodnout, díky stále trvající válce na Ukrajině, odložit další konflikt mezi frakcemi o několik měsíců.

Bez ohledu na téma se můžeme těšit na nový battle pass a četné změny na mapě. Strom reality se nadále rozšiřuje po celém ostrově, a ještě před novou sezónou by mohl přinést masivní změny. Mohl by tak hrát obrovskou roli v příběhu a zůstat již celou současnou kapitolu.
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.