Přejít k hlavnímu obsahu

100 tisíc ve hře. Dynamo Eclot a Cryptova vstupují do druhé poloviny sezóny

9. 8. 2022 | 13:23 Counter-Strike 2 Preview
Letní pauza pomalu končí a první týmy se již vrhají do srpnových turnajů. Jedním takovým případem je i druhé pokračování SDTV Invitational Series, do něhož ulovilo pozvánko duo českých týmů. O další letošní prvenství bude usilovat Dynamo Eclot, uspět by ale ráda i Cryptova. První zápasy Double Elimination pavouka jsou na programu v úterý 9. srpna.
Dynamo Eclot s trofejí Tipsport CS:GO Online
Dynamo Eclot s trofejí Tipsport CS:GO Online
Zdroj: Dynamo Eclot

Prvním vítězem červencového turnaje SDTV Invitational Series se stala akademie Team Spirit, která ve finále porazila Tricked Esport. Mezi účastníky ale nechyběly ani známé celky MASONIC nebo UNGENTIUM. Jediným prestižnějším jménem mezi účastníky druhého vydání je maďarská sestava ONYX. Mezi účastníky najdeme i mladé sestavy 00 Prospects nebo Eternal Fire Academy. České zastoupení tak patří mezi favority!

Dynamo Eclot svoji cestu Double Elimination pavoukem odstartuje proti ruskému týmu BakS. V jeho čele se nachází 27letý Aleksei „RuFire“ Burakov, jinak nejde o nijak známé hráče. Pro DNE navíc nepůjde o první zápas po letní přestávce, už o den v ESEA Advanced přemohli tým premghouls. Cryptova na pouť za 4 000 $ vykročí proti třetí sestavě projektu pro mladé talenty ze všech koutů Evropy, zvaném The Prodigies.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.