Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance! Zúčastni se závěrečné kvalifikace na Tipsport CS:GO Praha

24. 8. 2022 | 09:00 Counter-Strike 2 MČR
Druhá polovina letošní MČR sezóny je v plném proudu. Po přestupovém období jsme poznali pozvané týmy do jednotlivých částí Tipsport CS:GO Praha, všichni ostatní musejí projít otevřenými kvalifikacemi. A když říkáme všichni, tak vás všechny chceme vidět na serveru! Seriál MČR je otevřený masám, tak přijď ve středu ukázat svůj skill na poslední turnaj.
Tipsport CS:GO Praha
Tipsport CS:GO Praha
Zdroj: PLAYzone

Tipsport CS:GO Praha bude třetí velkou soutěží jedenácté sezóny Tipsport MČR CS:GO. Po online kláních se tentokrát ve Vodafone PLAYzone Areně utká domácí špička se dvěma vybranými zahraničními týmy. A ty je můžeš vyzvat i se svým týmem!

Každý kvalifikační turnaj má jednoduchá pravidla. Kdo se přihlásí, ten hraje – nezávisle na tom, jaký rank máte na matchmakingu nebo FACEITu. Prožít si nefalšovaný kompetitivní zážitek může každý. Stačí dát jen dohromady pětičlenný tým, vybrat si turnaj níže a zkusit štěstí. Do další fáze postoupí vítěz každého ze čtyř turnajů. Každý, kdo neuspěje, ale může zkusit štěstí v každém turnaji. Tak na nic nečekej a vlítni na to!

Harmonogram kvalifikací Tipsport CS:GO Praha
DatumOtevřené kvalifikační turnaje
Sobota 13. 8. 13:00Tipsport CS:GO Praha – 1. kvalifikace
Středa 17. 8. 13:00Tipsport CS:GO Praha – 2. kvalifikace
Sobota 20. 8. 13:00Tipsport CS:GO Praha – 3. kvalifikace
Středa 24. 8. 13:00Tipsport CS:GO Praha – 4. kvalifikace
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.