Přejít k hlavnímu obsahu

Uzavřená beta FIFA 23 již ve čtvrtek. Můžete ji také získat?

10. 8. 2022 | 17:30 EA SPORTS FC 24 Gaming
11. srpna začíná closed beta FIFA 23. Hrstka hráčů bude moci vyzkoušet poslední FIFU historie necelé dva měsíce před oficiálním vydáním. Bohužel, uzavřená beta bývá určená pouze pro obyvatele USA a Velké Británie, Češi a Slováci tak na novou pecku prozatím s předstihem nedosáhnou (kromě vybraných profesionálních hráčů).
FIFA 23
FIFA 23
Zdroj: EA Sports (s povolením)

Tradiční closed beta FIFA 23 startuje 11. srpna 2022. Všichni testující budou mít k dispozici dva herní módy - Výkop a jeden z následujících: VOLTA, Ultimate Team, Kariéra a Pro Clubs. EA Sports tak chtějí docílit toho, že hráči vyzkouší co nejvíce novinek a vývojáři dostanou feedback na všechny přístupné módy.

EA Sports rozešlou vybraným šťastlivcům do 11. srpna pozvánky do closed bety FIFA 23, test by měl trvat přibližně tři týdny. Hodnocení fotbalistů budou stejná jako ve FIFA 22, podobně jako dresy a složení mančaftů.

I přes zákaz streamování a nahrávání záznamů se záběry z uzavřené bety každoročně dostanou na veřejnost. Ani hrozba EA Sports nestačí. Ten, kdo poruší daná pravidla, nebude v budoucnu přizván do bety a dostane strike na kanál, na kterém se prohřešku dopustil.

Podmínky pro closed beta FIFA 23:

- věk minimálně 18 let
- občanství USA nebo Velká Británie
- připojení k internetu
- žádný live streaming a nahrávání záznamů
- účet EA, jenž přijímá emaily

Štítky: FIFA 23
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).