Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq Prague znovu kompletní, do týmu přichází mladý talent i nový kouč

12. 8. 2022 | 20:10 Counter-Strike 2 Přestup
Entropiq Prague se v roce 2022 nedaří. Tým marně hledá stálou pětici, se kterou by dokázal konkurovat nejlepším tuzemským celkům. Pozitivní změnu má nyní přinést makedonský talent Zoran „xicoz“ Markovski. Na pozici trenéra přichází Srb Mihajlo „feedme“ Petrović.
Nová posila Entropiq Prague
Nová posila Entropiq Prague
Zdroj: Entropiq

Entropiq Prague jsou znovu kompletní. Jako první sestavu již před krátkou dobou doplnil navrátilec Filip „AJTT“ Dolenský, od něhož se opět čekají velké věci. Sestava však nadále bude mezinárodní, vedle Michaela „sesL“ Higatzbergera se nabízelo opětovně naverbovat i druhého cizince. A to přesně EIQ provedli.

Trojice českých borců s rakouským střelcem do svých řad přivítala 19letého Zorana „xicoz“ Markovskiho. Makedonský talent hrál naposledy v mixu garTi, za sebou má také krátké angažmá v esportové divizi fotbalového klubu EC Brugge. Působí ale v evropské FPL, takže může jít o nevybroušený drahokam evropské scény. V pouhých 19 letech je xicoz nejmladším hráčem Entropiq Prague a velkým příslibem do budoucna.

Zkušenosti rozhodně nechybí novému kouči Entropiq Prague. Tým se rozloučil s João „horvy“ Horvathem, který se při své první trenérské štaci neujal. Jeho místo nyní zaujme Mihajlo „feedme“ Petrović ze Srbska, jenž v minulosti spolupracoval s FATE Esports, 4glory a naposledy s mezinárodní sestavou Coalesce.

Premiéra nové sestavy byla bohužel neúspěšná. Pražská organizace vstoupila do uzavřené kvalifikace CCT Central Europe Series 1, kde nestačila na BLINK. Další cíle ale budou mnohem důležitější. Entropiq Prague budou usilovat o úspěch v rámci Tipsport CS:GO Praha, kde svoji cestu ale začnou v uzavřené kvalifikaci. Už tady se ukáže, jak na tom budou. Pokud se chceš zapojit i ty, tak v sobotu máš první možnost!

Nová sestava Entropiq Prague:

 Česká republika Michal „leckr“ Kadlíček
 Rakousko Michael „sesL“ Higatzberger
 Česká republika Josef „MoriiSko“ Maurenc
 Česká republika Filip „AJTT“ Dolenský
 Makedonie Zoran „xicoz“ Markovski

 Srbsko Mihajlo „feedme“ Petrović – trenér

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).