Přejít k hlavnímu obsahu

NEOFRAG porazil SINNERS! Nová sestava nezvládla na starém Dustu svou premiéru

13. 8. 2022 | 14:55 Counter-Strike 2 Reportáž
SteelSeries Nova Invitational 2022 přinesla premiéru Patrika „Zero“ Žúdela v dresu SINNERS a zároveň první zápas Adama „NEOFRAG“ Zouhara proti svým starým kolegům. V semifinále turnaj, který týmy posílá na mapy Dust1 a staré verze Trainu a Cache, byl úspěšnější český hráč reprezentujícího OG. Mezinárodní celek vyhrál 16:12 a ve finále vyzve FaZe.
NEOFRAG v dresu OG
NEOFRAG v dresu OG
Zdroj: Fraglíder

Často se nepoštěstí sledovat ty nejlepší světové hráče na netradičních mapách jako Dust1. Právě to přináší soutěž SteelSeries Nova Invitational 2022. Krátký turnaj, během kterého si to čtveřice týmů rozdává o celkový prize pool 10 000 dolarů, proti sobě svedl SINNERS a Adama „NEOFRAG“ Zouhara.

SINNERS ve vetu vyřadili Train, OG se nechtělo na Cache. O účast ve finále si to tak týmy rozdaly na Dust1.

Dlouhou dobu byl zápas vyrovnaný, týmy se rvaly o každé kolo. SINNERS se na začátku druhé půle dostali do vedení a byli o krůček blíž vítězství. Jenže NEOFRAG a spol. zapnuli motory a špíl nakonec ovládli poměrem 16:12.

Ve finále se OG postaví světovým jedničkám z FaZe. Favorité turnaje v semifinále jen těsně přehráli Tricked 16:14.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).