Přejít k hlavnímu obsahu

S1mple mimo sestavu NAVI? Legendární střelec chybí na bootcampu

13. 8. 2022 | 15:34 Counter-Strike 2 Spekulace
Zdá se, že spekulace o pauze Aleksandera „s1mple“ Kostylieva se stanou pravdivými. Ukrajinská hvězda podle Luíse Miry z portálu Dexerto chybí na bootcampu Natus Vincere a dost možná se neukáže na BLAST Premier Fall Groups. Spekulace podpořil samotný hráč příspěvky na svých sociálních sítích. „Pokračování přístě,“ napsal Sasha na Instagram a popřál Daniilu „headtr1ck“ Valitovi, který by jej měl nahradit, hodně štěstí.
S1mple slaví vítězství na PGL Majoru ve Stockholmu
S1mple slaví vítězství na PGL Majoru ve Stockholmu
Zdroj: PGL

18letý supertalent headtr1ck se podle Dexerto znovu podívá do hlavního týmu NAVI. Mladičký Ukrajinec podle všeho odcestoval s mančaftem na bootcamp, kde by měl zastávat místo Aleksandera „s1mple“ Kostylieva. Zároveň by v sestavě měl zůstat také během BLAST Premier Fall Groups.

Daniil Valitov se již v minulosti ukázal v dresu NAVI na slavném CS:GO turnaji. Během ESL Pro League 15 nastoupil k šesti zápasům během tří BO3 sérií proti AGO, Evil Geniuses a Complexity. V průměru se mohl chlubit 0.97 HLTV ratingem a byl slušným záskokem za Kirilla „Boombl4“ Mikhailova.

V posledních týdnech zářil Daniil „headtr1ck“ Valitov jako hlavní tahoun NAVI Junior během WePlay Academy League. Tým skončil na děleném pátém místě, přičemž sám headtr1ck si připsal HLTV rating 1.24.

Informace zatím nejsou oficiálně potvrzeny organizací.

Zpráva s1mpla
Zpráva s1mpla
: instagram.com/s1mpleo
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).