Přejít k hlavnímu obsahu

Označte si v kalendářích liché pondělky. Ve Vodafone Playzone Areně vás bude čekat PubQuiz!

13. 8. 2022 | 17:15 Aréna
Nové multifunkční esportové centrum na Chodově nabídne opět něco nového. Bude totiž pravidelně hostit kvízy! PLAYzone si pro vás společně s PubQuiz.cz každé liché pondělí připraví zásobu parádních otázek a odpovědí, které vám mohou přinést samozřejmě i nějakou tu cenu.
PubQuiz
PubQuiz
Zdroj: PLAYzone

PubQuiz je týmová vědomostní soutěž. Kvíz je tvořen otázkami z různých oborů lidské činnosti od historie, zeměpisu, filmu, hudby, kultury či přírodních věd až po logické hádanky, hry se slovy a další tvořivá témata. Soutěžící hrají v týmech proti sobě. Vítězné týmy získají i pěkné ceny.

Počínaje tímto pondělím 15. srpna se budou ve Vodafone PLAYzone Areně pravidelně od 19 hodin konat kvízy. 5 kol, 10 témat, celkem 51 zajímavých i zapeklitých otázek. Tříhodinová zábava pro tebe a tvé přátele je zaručená! 

Parádní občerstvení pochopitelně není problém. A za dva týdny můžeš dorazit zas! Mrkni na událost pro víc informací, vstup na akci stojí 60 korun.

Samozřejmě můžeš dorazit i s předstihem a vyzkoušet si ty nejnovější a nejlepší pařby na konzolích PlayStation 5 či Xbox Series X.

S kamarádem nebo proti počítači si můžeš zapařit ty nejnovější hry. Možností, co si zahrát, je spousta a je jen na tobě, co si vyzkoušíš!

A výběr není pochopitelně omezený jen na herní konzole. K dispozici je téměř 60 počítačů, virtuální realita či herní zařízení jako speciální gamingové křeslo.

Vodafone PLAYzone Arena
Vodafone PLAYzone Arena
Zdroj: Playzone
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.