Přejít k hlavnímu obsahu

Odehraj kvalifikace Tipsport CS:GO Praha z Vodafone PLAYzone Areny!

16. 8. 2022 | 22:00 Counter-Strike 2 Aréna
Letní pauza je definitivně pryč. Už v sobotu vypukla první otevřená kvalifikace na Tipsport CS:GO Praha, ze které postoupila Cryptova. Druhá z celkových čtyř je naplánována už na zítřek, tak to neváhej zkusit znova. A klidně s týmem přijď i do Vodafone PLAYzone Areny, kde můžeš propařit celý den!
Vodafone PLAYzone Arena
Vodafone PLAYzone Arena
Zdroj: PLAYzone

Tipsport CS:GO Praha je třetí velkou akcí letošního seriálu MČR. Po minulém online turnaji se tentokrát vrátíme zpátky před skvělé fanoušky, po Bratislavě to bude v září přímo ve Vodafone PLAYzone Areně. Nejdostupnější cesta, jak se na turnaj dostat a vyzvat jak domácí špičku, tak i dva mezinárodní celky, vede přes čtyři otevřené turnaje. Každý její vítěz přitom postoupí do uzavřené kvalifikace, kde už ve hře jsou vytoužené sloty na hlavní turnaj.

Prvním postupujícím se o víkendu stala po suverénní jízdě ostravská Cryptova. Kdo ji doplní, se dozvíme ve středu 17.8. Můžeš to být i ty!

K účasti potřebuješ pouze seskládat pětičlenný tým a registrovat se. A pokud ti to vyjde, neváhej s týmem nebo solo dorazit přímo do útrob Vodafone PLAYzone Areny, kde můžeš celý turnaj odehrát na našlapaných mašinách. A i když náhodu vypadneš, před plochou velkou přes 1000 m2 či u nejnovějších konzolí tě mrzutost rychlost přejde. Tak neváhej přijít!

Abys měl jistotu volného místa, můžeš si udělat rezervaci na webu Vodafone PLAYzone Areny.

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.