Přejít k hlavnímu obsahu

NAVI rozjíždí charitativní akci na pomoc Ukrajině. Nejštědřejší dárce obdrží poslední vyhranou trofej

18. 8. 2022 | 19:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
Válka na Ukrajině stále trvá. Podpora a dary pomáhají tamním obyvatelům a vojákům bránit své domovy. Slavná organizace Natus Vincere se nejednou zapojila do charitativních akcí na pomoc v postižené oblasti a nadále pokračuje. Nabízí dokonce jednu ze svých trofejí.
NAVI darují jednu ze svých trofejí
NAVI darují jednu ze svých trofejí
Zdroj: Fraglíder

NAVI je jednou z nejznámějších a nejúspěšnějších organizací esportové historie. Stejně jako mnoho dalších, i NAVI po vypuknutí konfliktu na Ukrajině začala rozjíždět nebo se přidávat k charitativním akcím a přispívat tamnímu obyvatelstvu nebo armádě. Další taková akce se právě rozjíždí a na stole je klenot, který CS:GO sestava pozvedla po ovládnutí BLAST Spring Finals.

Pod hlavičkou Serhiye Prytuly, ukrajinského politika a dobrovolníka v armádě, který pořádá sbírky na podporu Ukrajiny, se NAVI přidává na vlnu solidarity. Dárce čeká prý několik pěkných cen, ale pro toho nejštědřejšího mají něco symbolického - samotnou trofej z jarního finále BLAST Premier z Lisabonu, kde porazili Vitality.

Darovat a soutěžit mohou všichni, částka je libovolná. Čím větší dar, tím vyšší jsou šance. Všechny ceny budou zveřejněny během týdne od 22. srpna.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.