Přejít k hlavnímu obsahu

Září utíká jako voda, tak si jej pojď zpříjemnit naším čtvrtým komunitním turnajem

16. 9. 2022 | 09:26 VALORANT Turnaj
Máš chuť si po náročném dni zahrát nějaký turnaj a přivydělat si menší finanční obnos? Pak pro tebe máme ideální příležitost! Čekají na tebe turnaje ve hře VALORANT. Soutěže v oblíbené střílečce z dílny Riot Games budou probíhat v pátek vždy od 18:00. Tak neváhej a zapoj se do bojů o vítězství i ty!
Alienware Valorant turnaj
Alienware Valorant turnaj
Zdroj: PLAYzone

Nekompromisní gamingové vybavení legendární značky, přesně tak jsou popisovány produkty Alienware, které se zaměřují především na hráče! Herní mašiny této značky jsou navrženy s nejvyšší precizností pro ty nejnáročnější uživatele, kromě kvalitních komponentů se chlubí i unikátním designem.

Společně jsme si pro vás připravili čtyři turnaje ve hře VALORANT, ve kterých nejlepším týmům rozdáme finanční odměnu v celkové hodnotě 5 000 Kč. Účastnit se může kdokoliv, tak na co ještě čekáš?

Turnaje se oproti sériím z dob minulých dočkají velké změny. Týmy nyní již nesbírají žádné body do měsíční tabulky. Každý turnaj má dotaci 1 250 Kč, přičemž celou odměnu bere vítěz.  Celkem takto proběhnou čtyři nezávislé turnaje, což dává hráčům možnost vynechat turnaj, aniž by ztratily šanci na výhru.

Trošku se změní i  samotný formát každého turnaje, single-elimination BO1 po většinu části turnaje zůstává, avšak finále, které rozhodne o tom, kdo si odnese finanční odměnu, se mění v BO3 zápas.  Součástí map poolu, který čítá sedm map, je i nová Pearl. Kompletní informace naleznete v detailu turnaje.

Pokud máš i jiné hry, pak určitě mrkni do našeho turnajového katalogu, kde najdeš turnaje v různých hrách téměř na denní bázi.

Harmonogram turnajů:
DatumTurnaj
Pátek  26. srpna od 18:00Alienware Valorant komunitní turnaj #1
Pátek  2. září od 18:00Alienware Valorant komunitní turnaj #2
Pátek 9. září od 18:00Alienware Valorant komunitní turnaj #3
Pátek 16. září od 18:00Alienware Valorant komunitní turnaj #4
Alienware komunitní turnaje
Alienware komunitní turnaje
Zdroj: PLAYzone
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!