Přejít k hlavnímu obsahu

Další postupující. Team NARCIS přehrál ve finále Inside Games

21. 8. 2022 | 10:20 Counter-Strike 2 Reportáž
Otevřené kvalifikace Tipsport CS:GO Praha poslaly do té uzavřené už třetí mančaft. Po Cryptově a shondo postupuje do další fáze Team NARCIS. Většinově slovenská sestava ve finálové BO3 sérii porazila oslabené Inside Games 2:0. Poslední kvalifikace je na programu ve středu 24. srpna.
Tipsport CS:GO Praha
Tipsport CS:GO Praha
Zdroj: PLAYzone

Zklamání z druhé otevřené kvalifikace je zapomenuto. Team NARCIS se nenechal překvapit, opět však jejich cesta nebyla bez zaškobrtnutí a problémů.

Ve skupinové části neměli reprezentanti jedné z novějších česko-slovenských organizací žádné potíže. Proti WizzYvatelům a Gaming Season ztratili na dvou mapách pouhých pět kol a play-off tak mělo být první opravdovou zkouškou.

Hned v úvodním zápase vyřazovací fáze soutěže se Team NARCIS řádně zapotil. Zápas proti Leniency došel až do prodloužení, ve kterém si favorit poradil (19:17) a postoupil do čtvrtfinále. V něm nastoupil proti SINNERS Academy a opět se hrál vyrovnaný špíl, jenž rozhodlo 29. kolo (16:13).

Semifinále proti Team NARCIS postavilo Ironic Outlaws. Proti papírově silnějšímu soupeři se NARCIS dařilo zdaleka nejlépe, za chvíli bylo hotovo, demolice 16:4. Na druhé straně pavouka přejeli Inside Games vyzvyatele z Dark Tigers 16:3 a o složení finále bylo rozhodnuto.

BO3 série začala na Overpassu. Team NARCIS pokračoval v kvalitních výkonech, Inside Games dosáhli s hostujícím Dominikem „stroomcek“ Brišem jen na devět kol. Na Infernu se dostali na jedenáct bodů, ani to pochopitelně na vítězství v Counter-Striku nestačí. Team NARCIS po ovládnutém finále (2:0) postupuje do uzavřené kvalifikace Tipsport CS:GO Praha.

Sestava Team NARCIS:

 Slovensko Dávid „DALIEN“ Kalman
 Slovensko Dávid „Feki“ Fekeč“
 Slovensko Kristián „heikkoL“ Garbera
 Česká republika Michal „majky“ Švancara
 Slovensko Samuel „OxidE“ Krajčík

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).