Přejít k hlavnímu obsahu

Kompletní trojice streamerů v neděli ukončí NVIDIA Reflex Challenge

21. 8. 2022 | 14:10 Apex Legends Fortnite VALORANT Twitch
NVIDIA Reflex Challenge míří do konce. XOKaja, Cantzer a Halien si v neděli od 16:00 na společném streamu zahrají VALORANT, Fortnite a Apex Legends. Následně zhodnotí své zkušenosti s technologií NVIDIA Reflex.
NVIDIA Reflex Challenge
NVIDIA Reflex Challenge
Zdroj: NVIDIA

NVIDIA Reflex Challenge má před sebou poslední den a závěrečný stream všech tří influencerů. Testování technologie bude stejně jako v předchozích dnech probíhat s pomocí oblíbených titulů - Apex Legends, Fortnite a VALORANT.

Každý den od středy 17. srpna do pátku 19. srpna přišel jeden z influencerů do moderního esportového centra Vodafone PLAYzone Areny a během pětihodinového vysílání hrál svou oblíbenou pecku a zkoušel technologii NVIDIA Reflex. V neděli 21. srpna spojí síly na svých Twitch kanálech a PLAYzoneUP.

Celá parta v neděli mimo jiné zhodnotí své zkušenosti s funkcí NVIDIA Reflex.

NVIDIA Reflex Challenge
NVIDIA Reflex Challenge
: NVIDIA

Partnerem celé akce byl kromě samotné NVIDIE i výrobce zavedené značky počítačů HAL3000, který letos slaví již 20 let od svého založení. Jedna se o počítače prověřené kvalitou - přeci jen jsou již několik let partnerem MČR v počítačových hrách.

Co je NVIDIA Reflex?

Cílem NVIDIA Reflex je především snížení latence pomocí tzv. „Low Latency Reflex Mode“. Díky tomuto nastavení budou hráči moci snížit zátěž pro GPU i CPU, a tím i samotnou odezvu. S plným vybavením může jít o snížení až o desítky procent.

Součástí NVIDIA Reflex je také čip, který funguje jako analyzátor latence v monitorech s podporou NVIDIA G-Sync i lepších herních myších od ASUS, Logitech nebo SteelSeries. Displeje NVIDIA G-SYNC s funkcí Reflex nabízí jako jediné na světě měření latence systému, které detekuje kliknutí myši kompatibilní s technologií Reflex a následně měří čas, za který se výsledné pixely (např. záblesk u hlavně) změní na obrazovce.

NVIDIA Reflex podporují tituly Apex Legends, Overwatch, Fortnite nebo Valorant.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).