Přejít k hlavnímu obsahu

Skin ikony Patricka Mahomese přichází do Fortnite, turnaj už čeká!

23. 8. 2022 | 13:11 Fortnite Turnaj
Do Fortnite Icon Series se připojuje nový sportovní hrdina. Hvězda NFL Patrick Mahomes je nejnovější celebritou, která byla zvěčněna svým vlastním skinem. Quarterback NFL přijde do hry ve čtvrtek 24. srpna a připojí se k úžasné sestavě skinů Icon Series.

Máte šanci získat skin Patricka Mahomese zdarma
Máte šanci získat skin Patricka Mahomese zdarma
Zdroj: Epic Games

Epic Games opět pořádá speciální turnaj, který vám umožní vyhrát skin zdarma a o den dříve, než se objeví v item shopu. Skin má mnoho různých stylů a obsahuje poměrně dost doplňků, můžeme tak očekávat, že se stane velmi oblíbeným.

Pokud nechcete na nový skin čekat do čtvrtku, můžete ho získat v turnaji v režimu Zero Build již v úterý. Přesněji řečeno v Zero Build Squads, takže musíte svolat tři své nejlepší spoluhráče, aby soutěžili spolu s vámi.

Skin hráče NFL nebude jediným kosmetickým předmětem, který můžete během tohoto poháru získat. Kromě něho bude k mání i batoh Gridiron Gladiator. Cenou útěchy za osm bodů pak bude speciální emotikon.
 

Stejně jako v minulosti budete mít tři hodiny na utkání a můžete odehrát až 10 zápasů. Nejlepší 675 čtveřic z evropského regionu získá skin zdarma. Pro náš region turnaj začíná v úterý 23. srpna od 19 hodin.

Bodování v turnaji není nic nového. Důraz je kladen na přežití. Eliminace má hodnotu pouze jednoho bodu. Vzhledem k tomu, že se jedná o Zero Build cup, můžeme jistě očekávat úžasné bitvy v posledních zónách. Hodně štěstí všem!
 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.