Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance na Tipsport CS:GO. Jaké hvězdy můžete vyzvat se svým týmem?

23. 8. 2022 | 10:20 Counter-Strike 2 MČR
Jedenáctá sezóna Tipsport MČR CS:GO se blíží ke svému třetímu milníku. Tipsport CS:GO Praha vypukne na začátku září, ještě před tím ale bude potřeba odehrát uzavřenou kvalifikaci. Její složení je aktuálně sedmičlenné, posledním do party známých celků můžete být i vy! Poslední otevřená kvalifikace letošního roku proběhne ve středu, tak se pojďme podívat, koho můžete v případě úspěchu v další fázi vyzvat.
Medaile na Tipsport CS:GO Online
Medaile na Tipsport CS:GO Online
Zdroj: PLAYzone

Středeční kvalifikace na Tipsport CS:GO Praha určí poslední z dvanácti týmů, na který čeká předehra velkolepého brněnského MČR. V dosavadních otevřených turnajích uspěly známé celky a samotná uzavřená kvalifikace už bude opravdu napěchovaná. Její složení ale můžete doplnit se svým týmem právě i vy! Stačí se jen přihlásit do posledního otevřeného turnaje roku, jenž proběhne ve středu od 13:00.

Přímou pozvánku do uzavřené části kvalifikace obdržel jeden velký pojem česko-slovenské scény vedle druhého. Třetí až šesté místo v celoroční MČR klasifikaci drží ENTERPRISE, eSuba, Entropiq Prague a Sampi.Tipsport. Favorité na postup do hlavního turnaji jsou tedy jasní. Zkazit jejich plány se budou snažit Cryptova, mix známých hráčů kolem zur1se a Team NARCIS. Tahle silná sedmička čeká už jenom na vás!

Uzavřená kvalifikace započne 30. srpna a trvat bude tři dny. Úterý určí vítěze a vypadnuvší celek ze skupiny A, totéž čeká „béčko“ ve středu a vše zakončí čtvrteční decidery o dva poslední sloty v hlavním turnaji. Na týmy poté čeká jen jednodenní pauza, Tipsport CS:GO Praha totiž vypukne hned 3. září. Skupinová fáze proběhne online, do Vodafone PLAYzone Areny se probojují pouze čtyři nejlepší týmy celé soutěže.

Uspějí týmy z kvalifikace, elitní duo SINNERS + Dynamo Eclot, nebo dva pozvané týmy ze zahraničí, jejichž jména odhalíme v nejbližších dnech? To se dozvíme již brzy, tak sledujte sociální sítě Tipsport MČR CS:GO.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.