Přejít k hlavnímu obsahu

Spolupráce Fortnite a Destiny 2 byla oficiálně odhalena!

24. 8. 2022 | 08:30 Fortnite Update hry
Obě videohry dostanou díky tomuto společnému počinu spoustu nového obsahu, přičemž hráči Fortnite budou mít možnost získat 10 různých kosmetických předmětů.
Fortnite a Destiny 2
Fortnite a Destiny 2
Zdroj: Epic Games

Destiny 2 je další free-to-play videohra, která si svou hratelností podmanila srdce publika. Je k dispozici na počítačích, stejně jako na herních konzolích předchozí i současné generace. Spolupráce s Fortnite je jen jednou z mnoha novinek, které do hry vstoupily se současnou aktualizací.

Na druhou stranu hráči Fortnite budou také těžit z nové sezóny Destiny 2. V rámci této spolupráce budou vydány tři různé postavy, stejně jako padáky, krumpáče a další. Než bylo zveřejněno oficiální oznámení, došlo k mnoha únikům o spolupráci Fortnite x Destiny 2. S potvrzením Bungie se ukázalo, že jsou legitimní.
 

Exo Stranger, Dark Commander Zavala a Ikora přicházejí do Fortnite
Exo Stranger, Dark Commander Zavala a Ikora přicházejí do Fortnite
Foto: Epic Games

Spolupráce přinese tři oblíbené postavy ze střílečky z pohledu první osoby. Brzy si budeme moci zakoupit postavy Exo Stranger, Dark Commander Zavala a Ikora jako skin.

Každý skin Destiny 2 bude mít svůj vlastní padák, krumpáč a batoh. Přesněji řečeno, existuje pouze jeden kluzák, Sparrow Glider, ale hráči si budou moci vybrat jeho jiný styl, aby odpovídal oblíbenému vzhledu Destiny 2.
 

Kromě těchto kosmetických doplňků budeme moci také získat emote Investigate z item shopu. Vzhledem k tomu, jak úžasně tyto kosmetické předměty vypadají, se s největší pravděpodobností stanou velmi populárními.

Fortnite denně získává miliony aktivních hráčů a mnozí z nich teď pravděpodobně hru Destiny 2 zkusí. Zejména proto, že jde o další volně hratelný titul. Pokud jde o spolupráci s Destiny 2, do této videohry přijdou tři různé postavy. Tyto postavy jsou inspirovány oblíbenými skiny Fortnite z kapitoly 1 – Black Knight, Drift a Omega.
 

inspirace skiny Fortnite z kapitoly 1 – Black Knight, Drift a Omega.
inspirace skiny Fortnite z kapitoly 1 – Black Knight, Drift a Omega.
Foto: Epic games

Vzhledem k tomu, jak populární a úžasné jsou obě videohry, můžeme očekávat, že půjde o velmi úspěšnou spolupráci, která bude přínosem pro Bungie i Epic Games. Destiny 2 také přichází na Epic Games Store, což by mělo ještě zvýšit jeho oblibu.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.