Přejít k hlavnímu obsahu

Neuvěřitelná suma! Osm let stará samolepka do hry nadále trhá rekordy

29. 8. 2022 | 09:22 Counter-Strike 2 Zajímavost
Nejdražší samolepka současnosti, iBUYPOWER (Holo) z Katowic 2014, neustále roste na hodnotě. Podle nových čísel už dokonce překonala hranici 3 bitcoinů, tedy jeden a půl milionu korun!
2014 Katowice iBUYPOWER Holo
2014 Katowice iBUYPOWER Holo
Zdroj: allegro.pl

Kdo v roce 2014 po turnaji v polských Katowicích zakoupil za pár korun několik holografických samolepek týmu iBUYPOWER a nikam je nenalepil, může si teď mnout ruce. Co na tom, že hráči byli trvale zabanováni za prodání zápasu – i díky tomu totiž cena neustále atakuje neuvěřitelná čísla!

Aktuální cenovka jedné takové samolepky se pohybuje okolo 60 tisíc amerických dolarů. To je podle Twitter uživatele „hentai avenger“ srovnatelná částka s aktuální hodnotou 3 bitcoinů. Za to byste třeba otevřeli 24 364 beden či darovali 15 265 předplatných na našem Twitch kanále.

Je navíc pravděpodobné, že se za pár měsíců dostaneme ještě na vyšší částku. Pokud jste již léta ostřílení hráči, nezapomeňte radši ještě jednou mrknout do vašich inventářů, zda se vám tam neukrývá poklad!

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.