Přejít k hlavnímu obsahu

Překvapivý konec. Přední český talent Seron končí v Janktově organizaci

25. 8. 2022 | 19:28 EA SPORTS FC 24 Přestup
Dominik „Seron“ Čermák a Sampi. Téměř tříleté spojení dnešním dnem končí. Dvojnásobný vítěz COOL ligy byl s týmem od konce roku 2019 a během svého působení se etabloval mezi nejužší tuzemskou špičkou. „Díky za všechno, byla to jízda, změnili jste mi život,“ rozloučil se Seron se Sampi.
Dominik "Seron" Čermák
Dominik "Seron" Čermák
Zdroj: PLAYzone

Bylo mu teprve 15 let, když Seron po boku Jakuba Jankta podepisoval smlouvu s organizací Sampi. Již v FK Teplice eSports si udělal jméno a velká nabídka na sebe nenechala dlouho čekat. Čermák se i v dalším angažmá pohyboval na předních příčkách, na konci FIFA 20 pak přišel úspěch - vítězství na MČSR.

I FIFA 21 byla pro Serona úspěšná a po dalších triumfech na Tipsport COOL Lize a e:LIZE si řekl o prodloužení smlouvy do roku 2023. Teď už je jasné, že Dominik Čermák v dalším sezóně oblékat dres Sampi nebude. K Seronově konci se vyjádřila i Klára Ottomanská, COO Sampi.

Po vzájemné dohodě jsme ukončili bezmála tříleté angažmá s Dominikem. Veškerá očekávaní byla oběma stranami naplněna a nyní se stává volným hráčem. Jsme vděční za vše, co Dominik dokázal v barvách Sampi, za ukázkovou reprezentaci týmu a vše, co do hry dal. Dominik je skvělý hráč a člověk, proto jsem přesvědčená, že nové angažmá na sebe nenechá dlouho čekat, pokud už se tak nestalo.
Klára Ottomanská, COO Sampi

Posledním větším turnajem, který tak Dominik Čermák v dresu Sampi absolvoval, byl WD_BLACK FIFA Cup, v němž se dostal až do finále. Tam ale nestačil po obrovsky těsném vývoji utkání na Maria „MarioOoso99“ Gumbrešta.

Další zastávka v Seronově kariéře zatím není známá, spekuluje se však o jeho příchodu do organizace ENTERPRISE.

Štítky: fifa, Sampi, Seron
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).