Přejít k hlavnímu obsahu

Populární organizace OpTic Gaming naverbovala streamerské hvězdy. Poznáte o koho jde?

26. 8. 2022 | 20:30 Twitch
Americká organizace OpTic Gaming možná v Evropě nemá takovou oblibu jako v zahraničí, ale přesto patří mezi ty nejpopulárnější na světě. Proslavila se především díky své CoD sekci, působila ale také na poli CS:GO. Momentálně má jednu z nejsilnějších sestav VALORANT scény a nyní posílila také mezi tvůrci obsahu. Nová čtveřice to rozhodně dokazuje.
Nová čtveřice v OpTic Gaming
Nová čtveřice v OpTic Gaming
Zdroj: Twitter

OpTic Gaming, Green wall. To všechno je dnešní populární organiazce na poli esportu. V listopade minulého roku se spojila s další známou organizací Envy, což vedlo ke tváři, jakou vidíme dnes. Komunita fanoušků je vetší než kdy dříve a to bylo ještě před tím, než se rozhodli podniknout další krok. Společnost totiž podepsala oblíbené tvůrce obsahu jako je CodeMiko, JustAMinx a také sestry Alexandru a Andreu Botezovy.

Skupina se může pochlubit masivní sledovaností více než čtyř milionů sledujících, s obsahem od šachových zápasů přes IRL streamy až po populární VTuber streamy. Ikonická Twitch partička tak naskakuje na trend, který se světem šíří. 

Čtveřice tvůrkyň společně bydlí ve svém domě  v Hollywood Hills, nicméně organizace sídlí v Texasu. Bude se muset skupinka se svým „novým týmem“ přestěhovat? Na to si budeme muset počkat. 

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.