Přejít k hlavnímu obsahu

LOSOVÁNÍ: Koho ENTERPRISE nebo eSuba potkají v boji o Tipsport CS:GO Praha?

30. 8. 2022 | 08:50 Counter-Strike 2 MČR
Důležitá součást Tipsport CS:GO Praha je konečně tady. Los utvořil složení skupin v uzavřené části kvalifikace, odkud postoupí čtyři týmy do hlavního turnaje. Třetí a čtvrtý tým z MČR klasifikace utvořily 1. výkonnostní koš, pátý a šestý týmů 2. koš. Postupující celky z otevřených kvalifikací poté náhodně doplnily elitní kvarteto – dokáže některý z vyzyvatelů překvapit?
Tipsport CS:GO Praha
Tipsport CS:GO Praha
Zdroj: PLAYzone

Losování v režii šéfa celého projektu Tipsport MČR CS:GO začalo rozdělením favoritů. Ve skupině B může dojít ke střetnutí dvou týmů v modrých barvách, tedy eSuby a Sampi.Tipsport. K tanci tohle duo vyzve papírově nejsilnější vyzyvatel jménem Cryptova. Ostravský celek bude jistě hladový, aby navázal na postup do minulého turnaje. Složení „béčka“ uzavírají Inside Games, kterým se sice letos tolik nedaří, ale právě na Prahu časovali svoji formu, aby si na poslední chvíli urvali postup na finále Tipsport MČR CS:GO.

Úterní harmonogram skupiny B:


Ve skupině A jsou po losu hlavní kandidáti na postup o poznání jasnější. Bránit tuto roli budou ENTERPRISE a Entropiq Prague, tedy dva silné celky se zahraničními střelci. Znepříjemnit jejich cestu se budou snažit hráči nenápadného týmu NARCIS a čerstvého mixu pod hlavičkou Universe. Tento mišmaš nechtěných, ale na domácí scéně velice dobře známých hráčů bez angažmá (Adejis, Darber, KWERTZZ, twist, zur1s) se bude jistě chtít přihlásit o slovo, ačkoliv reprezentace jmenované organizace je zatím neoficiální.

Středeční harmonogram skupiny A:


Uzavřená kvalifikace potrvá tři dny, pořadí zápasů se může v průběhu změnit v závislosti na vystoupeních týmů v mezinárodních soutěžích. První kolo nabídne nevyzpytatelná BO1 střetnutí, ostatní duely se hrají BO3. Kdo dvakrát zvítězí, ten postupuje do hlavního turnaje, který startuje hned v sobotu. Kdo naopak dvakrát prohraje, ten jde z kola ven. Jste připraveni? Vidíme se v úterý na Twitch streamu PLAYzoneCZ!

Čtvrteční harmonogram deciderů:

  • 15:30 – Rozhodující zápas skupiny A (BO3)
  • 19:00 – Rozhodující zápas skupiny B (BO3)
Rozlosování uzavřené kvalifikace
Rozlosování uzavřené kvalifikace
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.